0 oy
483 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23,135 puan) tarafından

Doğum sırasında bebeğin kafasında ödem oluşmuş. 15 günlük oldu bebeğim. Doktor 1 aya falan geçer dedi. Ama sanki daha hiç kuculmedi gibi. Başına gelen var mı. Ne kadar zamanda geçer? 

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,583 puan) tarafından
Vakumls mi oldu canım hiç görmedim ama vakumls olunca böyle şeyler oluyomus diye duyduğum.var hiç görmedim ama başka doktora mi.gotursen baya da gibi 
(23,135 puan) tarafından
Vakumla olmadı. İlk doğumum vakumla oldu hatta onda böyle bı sorun olmadı şükür. Hastanede 2 farklı doktor gördü ikisi de aynı şeyi söyledi. Ama anne yüreği işte ille yaşayan birinden daha duymak istiyo . Bı sure daha geçmezse gitcez başka doktora
(4,583 puan) tarafından
O zamsn geçer cnm 2 doktorda aynı şeyi dediyse sıkma canını
(23,135 puan) tarafından
İnşallah sagolasin
(4,583 puan) tarafından
Sende sağol cnm
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum postun ciksin canım 
(23,135 puan) tarafından
Sagolasin dostum
(7,470 puan) tarafından
Onun yamukk kafasını yerim ya çok tatlı geçer inşallah öp kokla yerime❤️
(23,135 puan) tarafından
İnşallah Sağol dostum öperim ❤️
0 oy
(2,882 puan) tarafından
Kafasini yerim onun boddiiiii. Geçer ınşaallah ben de kafa tipine takılıp duruyorum doğduğundan veri 17 günlük olduk. Sürekli bir şey bir sol yatırın diyorlardı dikkat ediyirdum buna da. Ama sanki kafesi yanlardan basık hale geldi cocugum armut kafa gibi oldu doktora gidince soracağım normal mi ne yapmam lazım diye. Siz de 1 aya geçmezse doktora sorun ama geçer merak etmeyin

Insan her şeyi kafaya takıyor 
(23,135 puan) tarafından
Yok o kafa şekli geciyo merak etme. Sen yatırma şekline dikkat et yine de.
(23,135 puan) tarafından
Senin bebisle bizimkinin arası 2 gün olmuş ya. Nasıl gidiyo. Durumlar nasıl ☺️ kız mı erkek mi
(2,882 puan) tarafından
Kız bebişim oldu çok şükür iyiyiz uykudan uyandırıp yemek yedirmesi zor oluyor uyanmıyor sıpa uyanınca da uyumayı bilmiyor emmesiydi uyumasiydi derken günler geçiyor nasıl 2 haftayı devirdik hayret ediyorum bazen.. sizin nasıl durumlar :)
(23,135 puan) tarafından
Bizde de aynı. Allah bize müsaade ediyo iste. İlk zaman uyutuyo ki bebisleri biz dinlenip kendimize gelelim ☺️
(2,882 puan) tarafından
Çok şükür ♡
0 oy
tarafından
Kafa yapısında sıkıntı olabilir bizimde kafa şekil bozukluğu vardı. 
(23,135 puan) tarafından
Çocuk doktorlarinin dediği gibi geçmezse gideriz başka doktorlara. 2 hafta daha bekleyelim de
tarafından
İnşallah düzelir ama zaman çok önemli yani ben senin yerinde olsam daha erken götürür kafamı rahat ederdim
(23,135 puan) tarafından
Öyle mi diyosun. İki doktor da aynı şeyi söyleyince ben biraz rahat davrandım aslında . Olmadı gideyim ya
tarafından
Bizimde kafa şekil bozukluğunu çocuk doktorları anlamadı 2 doktora sorduk ama bilemediler
(23,135 puan) tarafından
Allah Allah. Senin bebiş kaç aylık. Noldu düzeldi mi sonra
0 oy
tarafından
Ay doğum mu yaptın görmemiştim gözün aydın canım bilgim yok çok geçmiş olsun ya umarım geçer hemen ❤️
tarafından
Canım sezeryan olunca hiç bilmiyorum ama normal doğumda oluyor böyle şeyler diyorlar
(23,135 puan) tarafından
Ben de ilk defa duydum.
tarafından
Genelde doğumdan Birkac gün sonra geçiyormuş  ama doktorun geçer dediyse istersen başka bir doktora daha göster
(23,135 puan) tarafından
İki tane çocuk doktoru muayene etti. İkisi de aynı şeyi söyledi. Ondan şimdilik tekrar gitmiyorum. 2 hafta daha beklerim. İnşallah o zamana gecer
tarafından
Geçer o zaman birwz daha bekle evet daha verdikleri süre dolmamış zaten
0 oy
tarafından
Aynısı hatta daha beteri bnm oğlumda oldu canım. Oda tamamen benim yüzümden oldu. Tam doğum gerçekleşeceği an korkudan kendimi kastım ve çıkmasına engel oldum. Doktor ebeler kızıyor rahat bırak gelsin oksijensiz kalcak vs. Tabi yine yapamadım mecbur kalıp kestiler ve dünyalık dikiş. Kafası hazne de fazla kaldığı için aynı böyle ödemdi. Ertesi gün falandı geçti kalmaz korkma
(23,135 puan) tarafından
Ertesi gün mü geçti. Kız bizimki 2 hafta oluyor doğalı ya.
tarafından
Hadi ya 2 hafta çok fazla bana dediler aslında 15 20  gün de geçer diye ama daha biz hastane den çıkmadan geçmişti ertesi sabah
(23,135 puan) tarafından
Maşallah. Bizimki geçmedi ya. Darısı başımıza inşallah
0 oy
tarafından
Yeğenimde vardı, geçti kendiliğinden 
(23,135 puan) tarafından
Ne kadar sürede geçti hatırlıyor musun dostum
tarafından
Valla canım yeğenim 17 yaşında şu an. Sarılıktan dolayı hastaneye yattığında söylemişlerdi. Ama çok uzun sürmedi. Şu an ablama sorsam o bile hatırlamıyor olabilir
(23,135 puan) tarafından
Oo baya olmus tabi.
tarafından
Ama içinizi rahat tutun geçiyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadı bu konuda

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 649 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,284 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.
9 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,569 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,073 soru

24,119,834 cevap

333,416 kullanıcı

...