0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar çamaşır suyu kullanmayi gerçekten çok seviyorum bana göre ki heryeri temiz ediyor ama ne kadar zararlı olduğunu yeni amladm ve bide oğlumdan korkuyorum bütün dolaplara kilit vurdum ama yine açıyor en üst dolaba koymak istiyorum ama oraya da sığmıyor yani açıkçası evde bulundurmaktan korkuyorum onun yerine ne kullanilabilir

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cif, arap sabunu, falan ama tuvalet için mecbur çamaşır suyu. Kıyafet dolabınızın üstüne bile koyabilirsiniz. Daha küçük şişelere koyun üst dolaplara koyun, tabi etiket falan yapıştırın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yağli bulaşık ve tuvalet banyo dışında çamaşır suyu asla kullanmam

Ne gerek var etrafı çamaşır suyuyla silmeye.
0 oy
tarafından
Sirkeyle yaparim
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Basıp açılan kapaklardan al canım gene de yüksek yere koy tabi ama cocuk kilidi olanlardan alsan iyi olur 
0 oy
(9,629 puan) tarafından
Arkadaslar demis siseye doldurup yuksek bi yere koyabilirsin veya dolabin bi yerlerine sigacak sekilde bi siseye
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Normali benim gozlerimi yakiyoo nefesimi tıkıyo o yuzden bingo oksijen kullaniyorum daha ferah 
0 oy
tarafından
Kana karışıp vücutta bir yerde birikiyormuş ama tuvalet için mecburen kullanıyorum. Keşke başka bişey olsa mikrop kırıcı. 
0 oy
tarafından
Sirke hem sünnet hem nazara da iyi hemde çok güzel temizlik yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 303 göst.
29 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 943 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,862 göst.

Kategoriler

1,475,132 soru

24,149,701 cevap

334,847 kullanıcı