0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (889 puan) tarafından
Hanımlar 6. Günümüz tuvalette gündüz çişini çözdük gibi birşey dün büyük tuvaletini altına yaptı onu halledecez İnşaAllah ama gece çişi nasıl olacak ben gece kaldırıyorum çişini yapmıyor ama kaldırmazsam 2 3 kere altına kaçırıyor.. Nasıl ilerlemem lazım alışana kadar kaldırmalı mıyım ya da tutmayı öğrenene kadar altına kaçırmasına göz mü yumayım ya da çocuk hazır değil m de gece altına kaçırıyor.. Gündüz 1, 5 saat kadar tuvaletini tutabiliyor parka çıkarıyorum 1,5 saat sonra eve gelinceye kadar temiz kalıyor 25 aylık olacak bu arada 

4 Cevaplar

0 oy
(5,219 puan) tarafından
Gece yaptircaksin uyuduktan 2 saat sonra kaldır zaten uykulu oluyolar yap deyince yapiyolar sabaha kadarda yapmiyolar benim kizim oyle 
(889 puan) tarafından
Kızınızın su içmesi nasıl benimki aşırı su içiyor mesela en son sıvıyı yatmadan ne kadar önce veriyorsunuz benimki dün yatmadan 1 saat öncesinde 400 ml E yakın su içti elinden alsam ağlıyor içiyor öyle
(5,219 puan) tarafından
Benimki gün içinde çok su icer meyve suyu bitane içer akşam yatarkende 200 ml süt içer sen düşün gayri sen bi kere oyle alıştır artk gecede tutacak emin ol
(889 puan) tarafından
Bi kere kaldırayım o zaman yattıktan 2 saat sonra tamma o zaman değil mi
(5,219 puan) tarafından
Evet cnm kaldır bide sabah uyanınca hemen gotur
(889 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Gece alarm kur bir kaç kez kaldır alışır o düzene sonra kendı kendine kalkar birde yatmadan önce çok sulu şeyler verme karpuz vs gibi 
(889 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım cevabın için
(1,794 puan) tarafından
Rica ederim canım kolay gelsin
0 oy
tarafından
Canım cisi gelmeden goturuyosundur 
(889 puan) tarafından
Az az yapıyor kaldırınca aslında
tarafından
O zaman mesela 2 saatte bi kaldiriyossn 2 buçuk 3 saate çıkar hem tutmayı öğrensin hem dahs iyi yapar
0 oy
(22,843 puan) tarafından
Gece tuvalete kaldirmalisin. Uyuduktan sonra 1 1.5 saat içinde ve sabah 5 6 gibi ilk başlarda en az 2 kez kaldırın. Sonra kendi duzeninize göre çocuğun düzenine göre kaldırma sıklığını ayarlarsiniz. Ben çoğu zaman 3 4 kez kaldırirdim. Çünkü çok kacirirdi bizimki. 4.5 ay surdu. Sonra bıraktı çok şükür. 
(889 puan) tarafından
Sonradan alışacaksa bende kaldırırım benim korkum gece sürekli kalkmaya alışır diye ben kalkarım sorun değil de onun uykusu bölünmesin
(22,843 puan) tarafından
Bolunsun bişey olmaz. O da alisjr zamanla. Uykulu uykulu yapiyolar zaten. İlk zamanlar gitmek istemeyebilir. Gündüz konuşup anlatinca faydası oluyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
21 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 952 göst.
+1 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
9 cevap 384 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,377 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,013 cevap

330,421 kullanıcı

...