0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,882 puan) tarafından
2. Post bu da. Hepsini aynı posta yazınca uzun oluyor diye 2.yi açtım

Göğüsler sütten ötürü büyüdü ve sarktı gibi oldu. Annem eskisi gibi olur sonra merak etme falan dedi de ben tedirgin oluyorum eski haline döner mi acaba. Gebelikten önce çok büyük değildi 75 dört B cup idi bedenim şimdi 80 C gibi bir şey herhalde yeni almadım sadece eskisinin darlık düzeyinden tahminde bulunuyorum. Sürekli emzirme olduğu için sutyen takmıyorum bu yüzden de göğüslerim sanki dizime inmiş gibi hissediyorum. Bu geçecek mi eski sıkılığı geri gelir mi emzirme bitince 

6 Cevaplar

0 oy
(18,573 puan) tarafından
Ben doğum yaptığımda yarım atlet kullandım hep bu yüzden sarktı canm bence sudyen tak sarkmayı önler birde iki göğsünü de eşit emzir biri uzun biri kısa olmasın 
(2,882 puan) tarafından
Ah keşke emre sırf bu yüzden emzirmeye çalıştım çünkü tekini emince çok komik bi boyut fark i oluşuyor ama su an sadece birini emiyor diğerine geçmeden uyuyor maalesef :/
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Bende şurda bekliyeyim :) 
0 oy
(486 puan) tarafından
Beb pek sanmıyorum ya bende aynı durumdayım. Sarkmasa kimse yaptırmazdi estetik ile
0 oy
(2,737 puan) tarafından
benim de 75 di emzirme döneminde 90 benden kullandım. emzirme bitince memeler indi gitti. şimdi yine hamileyim bu sefer 90 da,olmuyor. her hamilelikte büyüyor mu onu da anlamadım. ama memeler çok sarktı. ben bi de hiç öyle ayağa kalkıp emzirmedim memeyi salıverdim. geçe uyandıkça kendi çekip emdi. benim sarkmasinda en büyük etken de bu oldu. 
(2,882 puan) tarafından
Ayağa mi kalkmak gerekiyormus ki
Ben memeyi tutturabilmek için bırak oturmayı üstüne eğilmek zorunda kalıyorum resmen su an :(
0 oy
(14,607 puan) tarafından
85tı emzirirken buyudu tabii. Sutten kestım eskiye döndu. Hamileyım daha şişme ağrı yok bklm
0 oy
(703 puan) tarafından
Doguma kadarda dogum sonrası da sütyen taktım emzırme donemde olsa tak ve asla cıkarma destekli tak ozellıkle kı toparlarsın emzırme surecı bıtınce kendıne gelır zaten ben spor yapan bırıyım gobekte goguste vucutta toparlamıstı 3 ay ıcımde gerı

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 364 göst.
7 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OzleMuhammed (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 269 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,237 cevap

334,362 kullanıcı

...