Kizlar bazen çok daralıyorum yok yere.bazen çok iyi oluyorum bazen ağlamak istiyorum. Hem kimseyi görmek istemiyorum hemde yanlız sıkılıyorum
Bide bu bebek mevzusu var sat a göre yarın tam 10hafta olacak. bastan beri lekelenme kanama vs yok ama yinede korkuyorum ya düşerse ya kalbi durursa kafayı yedim sanırım
Haa bi de doğum korkusu var 71 kiloyum ee 9 ay tamamlanana kadar kim bilir kaç olucam .böyle bile bazen nefes alamıyorum astımdan dolayı o zaman napicam 20aralikta kontrole gidicem .göğüs doktoruna da mi görünsem. Ya en basit belki bilen vardır solunum testini bile yapamıyorum. Ya doğum anindada nefes alamaz ıkınamazsam bebek oksijensiz kalıp bisey olursa
Ya ben mi çok abartıyorum yoksa herkes mi böyle dusunuyo hamilelik doğum vs olaylarda ?
Benim nefes darlığimın olduğunu eşim biliyo geçen konuştuk korkularımı söyledim ya nefessiz kalırsam ölürsem vs dıe gözleri doldu sarıldı Allah korusun dedi biraz sustu sonra biliyo musun ilk hamile olduğunu öğrendiğimde benimde aklıma bu geldi dedi.
Kötümü yaptım bilmiyorum ama eşime dedim ki eğer doğumda bana bisey olursa bebek doğarsa evlenirsen günahım boynuna çocuğumuza çok iyi bak ha ilerleyen zamanlarda buldun iyi birini gerçekten anne olabilecek birini evlen o zaman dedim ama içim parçalandı düşüncesi bile çok kötü. Esimde kizdi susturdu Allah seni bana bagislasin vs dedi .Ben sağlıklı biri değilim hiç olmadım zaten o yüzden çok korkularım var şimdi doktorlara gitmeye korkuyorum yine kötü sonuçlar alicam başa dönücek diye
Önce sakin ol... YouTube da Recep özer akademi Acces bars eğitimcisi var onların videoları var sifalanmak üzerine.. onlardan izle ve yapmaya çalış... Aslında hastalıklar bize başkalarından gelen enerlilerdir... Bastırılmış duygular.. astım hastalığı gelecek kaygısı... Yüzde yüz her astım hastasında teyit ediyorum.
Kendini rahatlatmak için doktora git.. geçmiş olsun Allah şifa versin
1,489,143 soru
24,340,197 cevap
346,002 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın