Çocukluğunuzda unutamadığınız, hayatınızda yer edinmiş o anı nedir? :)
Annemin beni okula götürüp getirmesini ve bitanecim kız kardeşimle el ele tutuşup okula gitmemiz. Ayağım kırıldığında 10 tl için rehin kalmıştım babamın nasıl çırpınıp bulup getirdiğini hiç unutmuyorum unutamıyorum
Tatile gitmistik ailecek kucuktum tabi 14 falan kaldığımız yerdeki temizlik görevlisi biraz kafadan normal değildi ve tacizde bulundu bana bir kere sözlü olarak tam fiziksellesiyorduki ben kaçtım ve hemen anneme anlattım annede babaya dedi babada adamın ağzının yerini değiştirdi)
Benimde ilk aklıma en fazla 5. Siniftayimdir platonik olarak bir çocuktan hoşlanmıştım o geldi. O 'nu görme çabasıyla evlerinin önünden resmen ağır çekimde yürürdüm. Çocukluk işte. Tabi şuan görsem tanımam bile :)
3 yasimdayken kuzenimle bahcede yumurta pisirmisdik ..hemde bozuk yumurta yagsiz tuzsuz ciftliyimiz vardi o zaman ineklerin otunu yaktik bir yumurta icin ..yumurta pisemedi ama hayvanlarin yillik yemi yandi:) Annemler calismak icin tarlaya gitmislerdi biz ikimizide yengemin Annesine emanet etmislerdi .oda oyle uyuduki yemek vermeye bile kalkmamisdi . Sonra o bozuk yumurtayi bana yedirtdi cadi kari . . Kuzenimle benim en guzel anim
Bende bir defa mahellemizde kayisi agaci vardi cocuklarla tas atirdik kayisilar dussun diye abimde kenarda durmustu buyuk bir tasi nasil atmistimsa agaca o kadar çocuk arasında abimin kafasina deymis kafasi yarilmisti:) korkudan kacip gizlenmistim ama annemler benim cok korktugumu gorup hicbisey dememislerdi bana:))
Okuldan gelirdik annemler calistigi icin ananemlere giderdik oda kocaman tabaga tepeleme patates kizartmasi yapardi evleride yazin sicaginda bile serin serin olurdu otururduk abim mario oynardi bende hem onu izleyip hem patates yerdim nezaman patates kızartması gorsem o gelir aklima mekani cennet olsun insallah onu cok ozledim :( kucuk bi ani belki ama ananem benim icin cok ozeldi onunla gecirdigim her ani gozlerim dolarak hatirliorum bunu goruncede yazmak istedim :)
Kardesimle ablam hep beni doverdi hatta birgün okul çıkışı çocuğun elinde ölü yılan vardı sopaya doladi salladı o yilanda benim cantamin üstüne geldi ayyy çok kötü kardesimle ablan kalk salk napiyon dio ağlıyorum naisl diyorum siz kimsiniz ya tanımıyorum sizi bırakın beni neden öyle birşey yaptıysam yılan yüzünden şok geçirdim heralde =D birde amcam kızı ve komşu giderken yol tuvaletleri gelmişti bende cantalarin tutuyorudm bir baktım motorlu serfsz biri fermuari açık bize doğru koşuyor kimseler yok ortada birde ben imdat diye bağırıyorum kızlarda donlari asagida nasıl kosuyorlardi toplanamadilar bile kaç kişi gördü sesini cikarmamisti ya bişey yapsaydi bize hatta ogun polise kaç kişi suç duyurusunda bulunmuştu çok kişiye yapmış adam onu hiç unutamiyorum amcamın at arabasını almıştık mahalledeki çocuklar elimizde sopalarla sapık aramaya çıkmıştık=D
Ramazan yada kurban bayramında sabah saatleri 8-9 filan belki vardır.
Annem beni büfeye yolladı. Bişey aldırmak için . Bende küçüğüm 7 yaşlarında . Büfede yakın. 100 metre belki vardır. Balkondan bakınca büfe gozukuyor.
Neyse indim zıplaya zıplaya gidiyorum minicik biseyim bayram heyecanı var.
Arkamdan da at arabası geliyor. Ama nasıl. Yardirarak geliyor. Ben korkup ters istikamete koştum. At arabasının. İçi de hep çocuk dolu.
İki tane 15-16 yaşlarında oğlan bı indi arabadan. Bana doğru koşuyor. Bende hemen bı bina buldum girdim Allah'tan binanın kapısı açık ve kitleniyor durumdaydı. Yoksa şuan bunu yazmıyor olurdum.
Kapıyı açtım girdim binaya. Kapattım kapıyı .benim kapıyı kapatmamla oğlanin kapıya yaklaşması hemen hemen aynıydı. Kapıyı ittirdi filan ama Allah'tan açılmadı. Ne bagirmiştim. Kim duyduysa inmişti assaya.
Diyorum ki Allah'tan kosmusum.yoksa varya beni dilendiriyor olurlardı.
Birde annemgile anlattım inanmamişlardi. Beni kacirsaydilar gorurdum ben sizi demistim.
Şam s e ytani gibi biseydim.
İkinci sınıfda okuyordum. Çisim gelmisdi oğretmenden kac kere izn aldım veermedi bende altıma ciş yapdım bide erkekle oturuyodum yanyana Allahdan kimse bilmedi. Ama sabahi anneme gelib okulu basına yıkmısdı ögretmenim hahay annemde az diyilmis ya》》
Ay hiç hatırladığım yaramazlık olsun hiç bi anım yok çok kötü çocukluk geçirmişim yada hiç çocuk olamadım galiba 8 yaşında kardeşim olmuştu ona bakıyordum hep yaramazlık yapmaya vaktim olmamış :) benden bi yaş küçük kardeşim daha vardı o benden daha beterdi tabi çok yaramazdi erkek çocuğu gbiydi ben öle deildim sessiz sakin biriydim :)
1,488,320 soru
24,328,466 cevap
345,582 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın