0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (2,173 puan) tarafından

Dün gece 11 de yatırmaya götürdüm baktım hiç bez kalmamış netten sipariş vermistik bayramdan önce ptt hala getirecek .

Neyse oğlumu bir şekilde ikna ettim bezsiz yatırmaya üstünü değiştirdim iç çamaşırı giydirdim ondan önce tuvalete götürdüm sürekli uyuyana kadar söyledim altında bez yok çişin gelince söyle tuvalete gidelim altına yapma diye . O da her defasında hıı hıı dedi uyudu . Sabaha kadar ara ara kontrol ettim yapmışmı diye çişini yok kupkuru kalktı 8 de 
Ayy o kadar sevindim ki hiç beklemiyordum normalde bezi dolu dolu kalkan çocuk hiç çiş yapmamış . Daha bu saat oldu hiç kaçırmadı tuvalete götürdüm sürekli daha söylemedi çişim var diye ama ben tuvalete gidelimmi dediğimde çişi varsa gidelim diyor yoksa hayır diyor inşallah böyle devam ederiz ☺️❤️

3 Cevaplar

0 oy
(8,716 puan) tarafından

Kaç aylık çocuğun bez bahane olmuş bence marketlerde bile bulabilirsin bez bahanesiyle vermişsin işte tebrikler :D

(2,173 puan) tarafından
Valla ya marketler uzak bize gidemedik iyikide gitmemiş eşim :) 3 yaşına giricek 10 gün sonra canım ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah darısı benim başıma
(2,173 puan) tarafından
İnşallah aminn daha önce çok denedim ama başarılı olamadık malesef şuan çok iyi gidiyorz devamı gelir inşallah ☺️
0 oy
(4,241 puan) tarafından

Annelik o kadar başka ki hiçbir baba evladı gece çişini yapmadan uyandı diye bu denli mutlu olamaz :D kızım ikk gece çiş yapmadan uyandığında nasıl mutlu olmuştum dünyaları verseler gün boyu böyle sırıtmazdım :P maşaallah annesi ♥️

(2,173 puan) tarafından
Yaaa sorma valla  gözlerim sulanıyor sevinçten ☺️☺️ Çok şükür atlattık bunu da kazasız belasız
Maşallah sizede ❤️❤️ Şey sorucam canım dışarıda nasıl yapmam lazım bir anda tuvaleti gelir falan bulamamda tuvalet bez mi takıyım başka yöntemleri var mı
(4,241 puan) tarafından
Tuvalet alışkanlığı kazanmaya başladığımız günü bıraktık bezi tak çıkar yaparsanız kafası karışır. Çocuklar gece gibi dışarı çıkınca da uzun süre tuvalet ihtiyacı duymuyorlar. Bir kere parkta çişi geldi kimse de yoktu üzerini indirip bir kenara çiş tuttum ☺️ tanisabilir lazımlık var ondan alacağım erkekler için olanı da var size de link atayım https://ty.gl/gtoc3rhnuc
(2,173 puan) tarafından
Aaa bende alıyım hemen inşallah kullanırız teşekkür ederim canım benim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 179 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,036 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 113 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 899 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu