0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Banyo kaç defa yaptırıyorsunuz bebeğinizi benimki 1 yaşında akşamları yatmadan önce yaptırıyorum ama korkuyorum hasta olacak diye

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
2.5 yaşında yerinde 1 dk durmuyo günde 3 kere yıkıyorm 10 gündür 
tarafından
Allah yardımcımız olsun vallahi
tarafından
VLla canm sıcak bi yerden kızım bi yerden maf oldum. Sabah kalkıyorz yapış yapış uyanuyorz heme  duş alıyorz sonra öğlen denize gidiyorz gelince gene duş alıyorz akşamada aöylemesi ayıp karpuzdu kavundu vs yiyo her yerine akıyo akşamda öyle yıkıyorm ettimi sana 3 :) hiçbişe olmaz canm korkma bu sıcaklarda hasta olmaz biz 1 aydır buz gbi denize giriyorz hergün çok şükür bişe olmadı
tarafından
Allaha şükür canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 yaşında kızım günde 1 yada 2 kez yıkıyorum canım dışarıya falan çıktıysak gelince illa yeniden yıkıyorum havalar çok sıcak hiçbirşey olmaz 
tarafından
Dışarı pek çıkmıyoruz yoksa gelince bende yaptırıyorum
0 oy
(8,866 puan) tarafından
Suya girince kıyameti kopardığı için haftada 2 kere ancak yıkıyorum o bile içimden gelmiyor kendini parçalıyor 
(2,686 puan) tarafından
Aha bu bizzz dedim herkes ne guzel yikiyo bi benimkimi dediydim banyonun lafina bile aglamaya başliyo
(8,866 puan) tarafından
Üstünü çıkardığım an anlıyor ve başlıyor hani kediler patileriyle 4 bir yandan sıkıca tutarya bir yerleri benim kızımda aynı işte bir de yüzümü tırmalaması var. Ter kan içinde kalıyorum. 13 aylık. Ve 6 ayına her gün yıkıyordum nasıl böyle soğudu anlamıyorum.
(2,686 puan) tarafından
Benim.oglani tarif etmişin 20 aylik olacak suyu hic sevmezdi halada sevmiyor oyuncaklar yigiyorum kuvet aldim neler neler banamisin demiyor evet oyle yapiştigi icin dogru duzgun yikiyamiyorum ne yikadim ne sabunladigimi bilmeden cikariyorum duyanda falakaya yatirdi işkence ediyolar sanir kulaklarin cinliyo artik bagrişmalarindan banyo yaptirmaktan nefret ediyorum milletin cocugu suyla oynar ne guzel bizimki suyu gorsun yeter
(8,866 puan) tarafından
Aynı bacım tıpa tıp aynı:(
0 oy
(18,757 puan) tarafından
Biri 4 biri 3 yaşında 2 güne 1 yaptırıyorum 
0 oy
(17,393 puan) tarafından
4 yaş ve 7 aylik kizlarim. Ikisinide hergün yaptiririm. Bazen sabah akşam yaptirdiğim bile oluyor. Sicak zaten üşütmezler. 
0 oy
(2,924 puan) tarafından
22 aylık günde 2 ya da 3 kere yapiyor. 
0 oy
tarafından
Elimden gelse günde 5 kez yaptıracam ama kulak korkumu atlatamadigim için gece yatmadan yaptırıyorum 
0 oy
(14,733 puan) tarafından
13 aylik doğdundan berı kışın yazın her gün yıkarım
0 oy
tarafından
Valla 2 güne bir bazen 3 oluyor çünkü yetistiremiyom

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 365 göst.

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,754 cevap