0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından
8 aylık hamileyim doğuma 44 gün kaldı kaynanam ve gorumcelerim şuan oturdugumuz evi eşimden geri almak için dava açmıştı konuşmuyorduk fakat eşime onu boşa bizde davadan vazgeçelim demişler dün tartıştık ilgisizsin vs dedim ikinci evliliğimiz ikimizinde ikitane çocuğu vardı kızını ve oğlunu aldı konuşmadığı ablasına götürdü. Bana dava acicam diyor dünden beri duyduklarıma inanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım daha 10 aylık evliyim cevremdekiler bırak açsın davayi diyor evden gitme diyor.sizce ?

8 Cevaplar

+8 oy
(709 puan) tarafından
10 aylık evlisin 8 aylık hamilesin üstelik ikinci evliliğin ve 2 çocukta önceden var.

Biraz yavaş hareket etseydin daha iyi olurdu ama olan olmuş.

Ne diyeyim Allah yardımcın olsun. 
(993 puan) tarafından
En çok merak ettiğim şey kaç yaşında
(26 puan) tarafından
Kuzum benim iki çocuğum yok eşimin iki çocuğu var eşi vefat etmiş benden değil yani iki çocuk . Ben hamileyim daha kuzucum ayrıca isteyerek olmadı bebek korunurken oldu yani rabbimin sinavimi diyim ne diyim bu yargilayanlarda bilip bilmeden konuşuyor.
(26 puan) tarafından
29 canim
(709 puan) tarafından
Ayyy şuan o kadar sevindim ki sende 2 çocuk olmadığına. Çok şükür.
(993 puan) tarafından
Yaşında küçük değil ki canım yazık oldu tek bebe varsa sıkıntı yok başa çıkarsın onlarla
 Boyun eğme sakın
-Reklam-
+2 oy
(992 puan) tarafından
İkinci evlilik ve evlatlariniz varken daha 1 yıllık evlilikte çocuk olmamaliydi öncelikle, sonrasında adam ana bacı ağzına bakıyorsa geçmiş olsun o iş zaten bir yerde yine tıkanır. Bekle bakalm ne yapacak izleyip gör ona göre hareket et
0 oy
tarafından
Önemli olan eşin ne diyor bu duruma 
tarafından
Dava acicam demiş usge
tarafından
Heee ben anlamadım aşkooo
0 oy
(8,739 puan) tarafından

Yapabileceğin bişey yok en fazla gidersin ailenin yanına ikinizde bir süre görüşmeseiniz bakarsınız duruma gerçekten boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz. Ama o evden çıkmama gibi biseyin yok çünkü kocana ait değil ailesine aitmiş. 

(4,876 puan) tarafından
Yok kirada da olsa evi terketmek boşanmada dezavantaj diye biliyorum
(8,739 puan) tarafından
Terkermiyor aslında zaten gidecekmiş yazlığa bir daha uzun kalınabilir. Zaten saçma sapan gerekçeler var yani uzaklaştı diye dediğin gibi terketti sayılabilir.
(4,876 puan) tarafından
Aynen bi iki de yalancı şahit ohhh ne ala pislik herif
0 oy
(7,808 puan) tarafından
İnsan ikincide yoğurdu üfleyerek yer madem ikinizinde ikişer evladı var henüz oturmamış bir ikinci evliliğe nasıl bir cesaretle çocuk yapabildiniz gerçekten anlayamıyorum hem diğer çocuklara hem karnındakine acıdım olan hep çocuklara.
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Açsın sn çıkma evden boşasın o adamdan hayır gelmez 
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Evden asla cikma
0 oy
(993 puan) tarafından
Çok merak ediyorum yaşın kaç canım ???

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,062 göst.