0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (6,521 puan) tarafından
Bugün aldım aktardan yüz lekesi için dedim drek onu verdi lekelere birebir dedi iyimi kulanan memnun kalan varmı 

1 cevap

0 oy
tarafından
Pirinç kepeğini bilmiyorum ama pirinç sabunu kullanıyorum, yüzümü temizlediğini hissediyorum ve beyazlatiyor
(6,521 puan) tarafından
Vala beyaz sefaf bir sabun kokusu çok güzel sabah akşam yıka dedi sende sabah akşam yikyormisun
tarafından
Bende leke yok. Alnım ve burun çevremde deriler kalkıyor, kabuklanma var, kaşımda kepek var mesela onlar için temizleme ihtiyacı duyuyorum. Kışın 2-3 güne bir duşta kullanıyordum. Şimdi de her gün duş alıyorum duşta kullanıyorum. Sabunu sürüyorum 1 dakika falan bekletip yüz için olan lifler var, onunla yavaş yavaş temizliyorum. O burnumdaki falan kabuklanmayı alıyor.
(6,521 puan) tarafından
Senin cildin kuruyor ondandır herhlade kirem al bol bol kirem sür geçer benm güneşte yandı bide galiba doğum lekesimi nedir siyah siyah lekeler var belki sivilce izi lekeside olablir bıyık bölümünde ve etrafı bide tek tük sivilce çıkıyor kaşınıyor falan dedim braz beyazlasin rengim açılsın yaa
tarafından
Hem kuru hem de yağlı. Karma dediklerinden:) sürekli nemlendirmeye çalışıyorum. Güneş kremi sürmeden kışın bile dışarı çıkmam. Yine de geçmiyor. Siz de sürekli günlük güneş kremi kullanın. Beyazlatma var ama işe yarar
(6,521 puan) tarafından
Vala güneş kiremi baya pahalı 300 lerde alamadım gratiste dedim Alaçam bakalım ne olacak sen yine bir cildiye görün ben bir şehir değişiklik den dolayı hava değişikligi olmuştu yıllar önce ondan hep kabuk atardı zamanla geçti bide bende aşırı kanszlk var doktr dedi vitamin falan hepsi boş dedi ayak ağrısı falan bende aşırı oluyor çok yoruluyorum çok halsizik var uykum hep geliyro doktor ilaçta yazdı üç dört ay kullanmam gerekiyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
16 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 882 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,217 soru

24,426,922 cevap