0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (1,430 puan) tarafından
Kizlar olayi çok kapsamli anlatamiycam cunku mahkeme surecinde olan bi olay ustunden gecmeye calisicam insallah kendimi ifade edebilirim. Biz bayramda alanyaya tatile gittik ve otelde sonucu ölümle biten bi olayı gördük. Dosyada da görgü taniği olarak ben eşim ve bir aile daha var. Çok vahset cok korkunc bi olay yaşandi 10 gunluk tatilimizi 5 gün yapabildik ve ankaraya geri döndük. Yolda gelirken 2 tane ölümlü kaza gördük cenazeler yerde yatiyodu ve binanin önüne geldiğimizde ölmüş yavru kedi vardi. 

Dün aksam akrabalarimizla bu olaylari konusurken bi kadin şey dedi size büyü yapilmiş olabilir bu kadar ölümlü şeyler gormek hayri alamet değil. Şahsen ben inanmadim yada inanmak istemedim bilmiyorum ama aklimda da kaldi yani açikcasi. Bize buyuk yapacak tek biri vardi oda kaynanam oda şuan yapmaz yani zannetmiyorum gorusmuyorum nerde ne yapiyor bilmiyoruz evimizi bilmiyo bile. Acaba gercekten boyle birsey olabilir mi yoksa tamamen tesadufmu ? 

Ben yildizi dusuk biriyim auraya enerjiye çok inanirim nerde kotuluk pislik var ustume cekme gibi illet bir auram var 2-3 kez hocaya gittiğimde bunun sebebinin yildiz dusukluğu olduğunu soylediler yukseltmeyi teklif ettiler ama kabul etmedim. 

Tatilimiz zehir oldu ben gene çabuk atlattim ama eşim hala uyuyamiyor gorduğumuz o manzaradan dolayi birilerine anlatirken hâla eli ayaği titriyor 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyü yapilsa boyle basit bi sey yapmazlar :) 
(1,430 puan) tarafından
Deme bencede bide yani ne buyusu bu ölümlü seyler gorme buyusumu
tarafından
:))
........
-Reklam-
0 oy
(1,443 puan) tarafından
Tesadüf bence canım 
(1,430 puan) tarafından
Yani bencede ama genede bi sormak istedim
(1,443 puan) tarafından
Bazen olaylar üst üste gelebiliyor
0 oy
(465 puan) tarafından
Canim benim öncelikle geçmiş olsun

Ama bu olayı şey gibi düşün nasıl desem hani bazı şeyler üst üste gelir yada işte çocuğun olsun istersin olmaz ama nedense hep hamile kadınlar gözüne çarpar mutsuzsundur ama Elele ciftler görürsün o gibi 
(1,430 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyorum ama genede bi sormak istedim cunku ben takiğim biraz bu konularda
(465 puan) tarafından
Takma bence kendi kendine kuruntu yaptıkça daha çok rahatsız olursun
0 oy
(7,828 puan) tarafından
Canım sadece şunu demek için yazıyorum negatif enerjiyi at üstünden ben böyleyim ondan böyle oluypr deme pozitif düşün enerjini düşürme düşürdükçe kmtüyü çekersin olumlu düşünebilim olumsuz düşünceler gerçekleşmesin

Evine desensiz düz su bardağına 3/1 oranında elma sirkesi kalana su doldur bir tatlı kaşığıda kaya tuzu koy görünmeyen bir yere kaldır onun auyu bitince kaldır çöpe at tüm kötü enerjiyi toplar
(1,430 puan) tarafından
Keske yazdiğin kadar kolay olsa canim. Ben anksiyete hastasiyim senelerdir tedavi goruyorum yani olumsuz dusunceler benim elimde olan birsey degil cok savaştim cok agir ilaclar kullandim azda olsa toparladim ama daha tam geçmedi :)

O dediğin sirkeli suyu yaptim ama benimki bitmedi siyahlasti ve kuf tuttu hatta buraya fotosunu atmistim şimdi tekrar mi yapsamki onu
0 oy
(2,664 puan) tarafından
Tesadüf tamam hepsinin üst üste gelmesi tuhaf ama insanda büyü olsa daha farklı şeyler görür 
(1,430 puan) tarafından
Deme yada allah korusun buyu olsa bana eşime birsey olur
0 oy
(7,101 puan) tarafından

İrem ya yıldızlara şuraya enerjiye inan . 

Yada büyüye g
Hocaya inan . 

Sadece bazen üst üste kötü şeyler yaşarız sizinkide biraz öyle olmuş aksilikler üst üste gelmiş sadece inşirah Ayetel Kürsü Felak nas okuyup yqtin inşallah sona erer bu rüyalar 
(1,430 puan) tarafından
Ah kiz sorma yaa 4-5 aydir neler yaşiyorum bi bilsen onceden anlatirdim buraya ama artik anlatmak icimden bile gelmiyo midem bulaniyo artik yemin ederim kendimden hayatimdan nefret ettiğim bir dönemdeyim 4-5 aydir. Kiz benim okuduğum dualari sureleri hoca bile okumuyo genede beni buluyo işte
(7,101 puan) tarafından
Bide o sana yıldız yukseltirim diyen hoca tam bir sarlatanmis inanma öyle insanlar seni daha kötüye çeker . Unuttuğunuz bir adak var mı iren
(1,430 puan) tarafından
Ondan yaptirmadim zaten şey mi bu indirip yukseltilsin :) yok cok sukur neye adak sozu verdiysek hep yerine getirdik cok sukur hatta yeni ev aldim onun için adak sozu verdik onuda pazar gunu yapicaz işte acaba 6 gunden birsey olurmu ki cunku biz evi 6 gun once aldik
(7,101 puan) tarafından
Yok bu başka bence hatırlamaya çalış araya kaynayan geçiştirdigin bir adak var mı bak bakalım düşün iyice
0 oy
tarafından
Denk gelmiş bence ama bol bol muavizeteyn dualarını okuyun kötülüklerden korunmak için.
(1,430 puan) tarafından
Hic duymadim ne duasi bu canim
tarafından
Felak-Nas-Ayetel Kürsi bunları bol bol okuyun zararlı şeylerden korunursunuz Allah'ın izniyle.
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bence tesadüf büyü olsa daha ağır ve zorlu olur size direkt olarak etki eder yani ölü görmekten ziyade 
(1,430 puan) tarafından
Evet bende onu dusundum daha once bir kere yaşadik ve neler cektigimi biliyorum. Bu seferki şey buyusu olamaz işte ölümlü şeyler gorsunler buyusu diye birsey yoktur bence :)
(1,121 puan) tarafından
Bence de bende kaynanamgille konuşmam eşim de geçen doğacak torunları için maddi destek oldular bir miktar onun dışında da iyikleri olmadı benim nerde olduğumu bırak adımı bile bilmiyorlar senin d evini bilmeyen insan o kadar para verip büyü ile uğraşmaz fitne fesatlık yapar uğraşmak için çok çok:)
0 oy
(2,167 puan) tarafından
bilmedim ne desem 
(1,430 puan) tarafından
Valla ben kendime dunden belli geçiriyorum zaten. Bi mantikli buluyorum bi salakmisim irem sacmalama diyorum
0 oy
(2,920 puan) tarafından
Bazı şeyler insanın başına gelir büyüye bağlamamak lazım böyle olaylarlarda ölümü hatırlamak bol bol tövbe etmek gerekir büyü olayı abartı olmuş 
(1,430 puan) tarafından
O kadar hakli bi yorum ki diyecek hic birsey bulamadim
(2,920 puan) tarafından
Ben hiç ölü görmedim canim görsem tepkim ne olur bilmiyorum ama bildiğim bişey varsa ölümun her an başımıza gelebileceği büyü değil ama ilahi bir mesaj olabilir
0 oy
(997 puan) tarafından

Hamile olmama rağmen hiç etkilenmedim desem :D eşiniz herhalde baya yumuşak huylu naif bir insan böyle şeylerden etkileniyor ölümlü şeylerden yani :) sadece üst üste talihsiz olaylar yaşamışsınız o kadar. İnsan kaderinde ne varsa onu yaşar 

(1,430 puan) tarafından
Kiz eşimide bi gorsen izbandot gibi adam dersin ki bumu etkilendi :) ki ben olaydan bi kac dakika sonra şoku atlatip cenazenin yanina inmek zorunda kaldim cunku telefondaki saglik calisani nabiz kontrolü vs yaptirdi
(997 puan) tarafından
Ay kız tam benlik aksiyon macera :D ölen kişiye Allah rahmet eylesin diyelim :D
0 oy
(2,232 puan) tarafından
Bu Alanyadaki tatilde ne yaşadınız 
(1,430 puan) tarafından
Canim mahkeme surecinde oldugu icin detay veremiyorum basima iş almak istemem ama olay bi sonuclansin yeminim var gittigimiz oteli heryere reklam edicem diye
0 oy
(4,582 puan) tarafından
Bacım en fazla tatsız bir olay yaşayacak olabilrsin Allah'ın işareti olabilir kötüyü davet etme olumlu düşün dua oku bol bol beni istemeye gelecekleri.aksam tam işler bitti evin önünde elektrik direği vardı bı ışık savruldu elektrikler gitti birde baktık iki tane güvercin çarpılmış ölmüş sonrasi felaket gibi geçti evlenene kadar benim için büyü muydu düşünmüyorum ama.ilahi.isatretlere inanırım 
(1,430 puan) tarafından
Ay bu ne gibi bi işret olabilir ki yani ilahi olarak ne demek isteniyo
(4,582 puan) tarafından
Bacım vallahi ne bileyim ki hayatınızı gözden geçirin bakalım ne olabilir belki ölümü hatırlamak amaçlı olabilir ne bilim bazen dünya işlerine çok dalıyoruz ölümü unutuyoruz vs öyle şeyler olabilir
0 oy
(10,961 puan) tarafından
Benim gördüğünuz olayı merak etme piskopatligim :D
(1,430 puan) tarafından
Psikopatca degil bende anlatmak istiyorum hatta yeminim var mahkeme sonuclansin kaldigimiz oteli heryerde reklam edicem cunku onlarin sorumsuzluğu yuzunden 20 yasinda gencecik bir cocuğun hayati bitti. Sana şu kadar soyliyim ben ambulansi ilk arayan kişi olduğum için karsi taraftaki saglik calisani yapabilirseniz kişinin yanina gidip bana bilgi vermenizi rica ediyorum dedi ondan oncesinde benim saglik lisesi mezunu olduğumu ve ilk yardim eğitimimin olduğunu soylemistim her neyse ben aşşaği indiğimde cocuk ölmüştü ve yüzü paramparça kulağindan kan geliyodu.
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Neden olumle büyüyü bir araya getirmis ki sacma olum hayatimizin her alanında her aninda bunu farkedip  kendinize çeki-düzen verin diye Rabbim farketmenizi saglamis diye düşünüp daha cok ibadete yönelebilirsiniz 
(1,430 puan) tarafından
Çok doğru ❤️
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Şahit olduğumuz olaylar da bize ibrettir mesajdır. Yola çıkarken falan yol duasi ayetel kursi onları okuyun ve sadaka verin. Sadaka bizi belalardan koruyan en önemli fiili dua. Kalbinize şifa olsun diye bu aralar Yasin ve Fatiha yi okuyabilirsiniz. Büyü ile bağdaştirmak yanlış 
(1,430 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(53,610 puan) tarafından
ne gördünüz tesaduftur büyü de hic duymadım cinayeti trafik kazasini benimde.yildizim alcak cok nazar cekerim de bunlar onla.alakali değildir 
(1,430 puan) tarafından
Bencede değildir ama ben genede sormak istedim
0 oy
(14,626 puan) tarafından
Kız Alanya daki bu havuza kafasını çarpan adam mı 
0 oy
tarafından
Su kaydıraktan kayan başını vuran adammi yoksa gördüğünüz..
0 oy
(4,822 puan) tarafından
Kac tane insan olecek de siz gorun de psikolojiniz bozulsun diye mi buyu bu mu yani yapilsa size yapilir direkt bana mantikli gelmedi. Evi bilmesine de gerek yok uzaktan gönderirler yedirip icirme daha etkili ama uzaktan da olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 285 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 528 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mustafayağızannesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 401 göst.
21 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,902 soru

23,978,238 cevap

326,377 kullanıcı

...