Kizlar olayi çok kapsamli anlatamiycam cunku mahkeme surecinde olan bi olay ustunden gecmeye calisicam insallah kendimi ifade edebilirim. Biz bayramda alanyaya tatile gittik ve otelde sonucu ölümle biten bi olayı gördük. Dosyada da görgü taniği olarak ben eşim ve bir aile daha var. Çok vahset cok korkunc bi olay yaşandi 10 gunluk tatilimizi 5 gün yapabildik ve ankaraya geri döndük. Yolda gelirken 2 tane ölümlü kaza gördük cenazeler yerde yatiyodu ve binanin önüne geldiğimizde ölmüş yavru kedi vardi.
Dün aksam akrabalarimizla bu olaylari konusurken bi kadin şey dedi size büyü yapilmiş olabilir bu kadar ölümlü şeyler gormek hayri alamet değil. Şahsen ben inanmadim yada inanmak istemedim bilmiyorum ama aklimda da kaldi yani açikcasi. Bize buyuk yapacak tek biri vardi oda kaynanam oda şuan yapmaz yani zannetmiyorum gorusmuyorum nerde ne yapiyor bilmiyoruz evimizi bilmiyo bile. Acaba gercekten boyle birsey olabilir mi yoksa tamamen tesadufmu ?
Ben yildizi dusuk biriyim auraya enerjiye çok inanirim nerde kotuluk pislik var ustume cekme gibi illet bir auram var 2-3 kez hocaya gittiğimde bunun sebebinin yildiz dusukluğu olduğunu soylediler yukseltmeyi teklif ettiler ama kabul etmedim.
Tatilimiz zehir oldu ben gene çabuk atlattim ama eşim hala uyuyamiyor gorduğumuz o manzaradan dolayi birilerine anlatirken hâla eli ayaği titriyor