0 oy
114 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Coca cola Pepsi hariç tavsiye ettiğiniz bir kola varmı cola turka falan nasil

2 Cevaplar

0 oy
(19,155 puan) tarafından
En iyisi Pepsi ve Yedigün gerisinin ne asiti ne de tadı beni tatmin etmiyor çok şekerli geliyor tadlari bana
tarafından
Bende pepsiciyim ama çok zamlandi ya icsen bı dert icmesen bı dert .akşam çekirdek kola yapıyoruz ondan merak ettim
(19,155 puan) tarafından
Valla ne kadar olursa olsun pepsiye değer
tarafından
Evet el değiştirdiler ya belki ondan eski tat yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısacası artık eski tat yok kolalar şekerli asitsiz tatsız baya degisik olmuşlar resmen koladan soğudum 
tarafından
Hem fiyatı hem tadı bozdulr ama akşam çekirdek kola fiks film izlerken içiyoruz.fiyatlari malum uçtu merak ettim onlar daha uygun görmüştüm
tarafından
Dün  eşimle birlikte cips kola keyfi yapalım dedik yedigun kola vardı aldım su gibi tadı icilmiyoedu aldım döktüm hiç sorma hem pahalı hem tadı berbat içilmeyecek dereceye gelmis
tarafından
Valla ya öyle Çekirdeğin yanında da bu sıcakta bişey gitmiyor ki .bekarken hiç icmezdim ya çok nadir aklıma gelmezdi.esim alıyor hep alışkanlık mi yaptı ne hiç içmek istemiom ama dayanamiom da
tarafından
Bi an kendimi okudum ahahhaha bende icmezdim şimdide içmesem dayanamıyorum tadı berbat olduğu için daha içmem
tarafından
Hahhah bı müddet sonra anlamamaya başladım açıkçası tadını .sende birakamassin daha :))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 533 göst.
31 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 770 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 341 göst.