0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
24 yaşındayım ve bekarım.(SİTEYİ ABLAMDAN GÖRDÜM,bu konuda en iyi tavsiyeyi evliler verir diye düsündüm)  Doğru kişiyle bir türlü karsılasamadım. Bakıyorum yüzlerce kızla takipleşmeler vs. Bu tarz şeyler bence gereksiz. Tanışmak isteyenlerden hoşlanamıyorum ya da kriterlerime uymuyor.   Doğru kişiyi bulabilmek neden bu kadar zor ? Istedigim tarzda bir es bulmak imkansız mı? Dua olur taktik olur tavsiyelerinizi bekliyorum ♡

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayyyy mandalina bacım kaşınıyorsun ama evlilikte ne varki gez toz hayatını yaşa aynı yastayiz suanki aklım olsa evlenmezdim 30 da evlenirdim 
(5 puan) tarafından
Yaa ama aşk vs de önemli
(8,161 puan) tarafından
Mandalinacım canım bak sen olgun düşünüyorsan bile karşındaki öyle olmayınca yine her zaman değişimi, gelişimi düşünen sadece sen oluyorsun. Karşındaki ay.ı öyle olmuyor. En azından benim başım böyle yandı. Sen öyle olma. Ailen kötü görünebilir şu anda. İnan evlendikten sonra onların tüm yaptıklarının aslında senin iyiliğin için olduğunu anlıyorsun ve onlarla daha fazla vakit geçirmediğine yanıyorsun :( bu çok üzücü oluyor.
(5 puan) tarafından
@mimar.anne   Siz kaç yaşında evlendiniz
(8,161 puan) tarafından
20 yaşında evlendim ve bir de kızım var 2,5 yaşında
(5 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın ♡
-Reklam-
0 oy
(4,189 puan) tarafından
Daha yaşın çok küçük bu neyin arayışı 
(5 puan) tarafından
Ama yani 17 yaşında da değilim ki. Hiç olmazsa tanışmış olduğum birisi olmalı bence
(4,189 puan) tarafından
Eskisi gibi değil artık evlilikler bu yüzden arttı boşanmalar. Evet büyüklerimiz 14 15 yaşlarında evlenmişler ama onlar sosyal medyadan sosyal hayattan uzak oldukları için erken olgunlaşmışlar şimdiki 25 yaşlar bile ergen iş bilmez sorumluluk alamayacak kadar bencil. Yani diyeceğim o ki gezip tozmak gibi değil evlilik büyük sorumluluk bekliyor o yüzden ne kadar olgun o kadar kolaylık.
(5 puan) tarafından
Ben çok olumlu bakıyorum evlilige.ama istedigim kriterlerdeki birisiyle tabiki. Diger turlu gereksiz
(2,283 puan) tarafından
24 yaşında kız ne küçüğü Allah aşkına ne zaman evlenecekde ne zaman çoluk çocuk sahibi olacak bu kız. Abartmayın ya
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Canım yaşın daha küçük zaten nasibin seni bulur merak etme sen hayatın tadını çıkar 
0 oy
(7,974 puan) tarafından
Sakın evlenmeeeee sakın iyi bı pok deyil evlilik
0 oy
(14,758 puan) tarafından
Çok iyi yapıyorsun canım bekarken mantık evliliği diye kendimi yırtan ben sevip evlendim evlenince değişir deme kesinlikle ailesine bak yaşamına bak akraba ilişiğine bak bunlar çok.onemli 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
seveceğin birini ararsan bulamazsın, aramadığın anda ask seni bulur zaten
(5 puan) tarafından
Aramadıgım zaman da oldu amaa
(2,387 puan) tarafından
Kaç gün kanka anlatsana biraz :D
(5 puan) tarafından
Ahahshshsjc   yaa mesela birkaç ay filan :)
0 oy
(7,675 puan) tarafından
25 ı'm bende iki çocugum var :D bırak kız dert etme daha erken. Ben eşimi çok seviyorum iyiki onunlayım ama yinede 28 te evlenmek isterdim aynı adamla ;) 
0 oy
(247 puan) tarafından
Ayni yastayiz sana tavsiyem bi kac sene daha evlenmezdim 24 yasindayim 7senelik evliyim ama kendimi 24 hissetmiyorum yaslandim inanin kendine kotuluk etme evlenipde
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Daha çok gençsin 30 yaşına kadar bekle 
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Hayat o kadar pahalıki artık erkekler evlenmekden kaçıyo bir evi düzmek düğünü yapmak 400 500 bin olmuş kiralar zaten aldı başını gitti zaten borçla o eve girince mutluluk kalmıyo çünkü geçim derdi iş güç ev işleri hayat çekilmez hal alıyo ha durumu varsa aile destekse Bi nebze öbür türlü çok zor
0 oy
tarafından
Ben 23 de evlendim 7 senedir birlikteyiz 2 senelik evliyim 1 yaşında kızım var ben hayatımın doğrusunu buldum hiç beklemedigim anda hatta ismini bile bilmediğim bir resmimiz var şuan kizimin babası Allah kaderde yazdigini birsejilde çıkarır karşına dua et sabırla bekle yaşın için çok küçük diyemiycem ortalama ama geç değil 
(5 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bence de ideal olan yaş. Daha erken diyenleri anlayamıyorum
tarafından
Evlilik birliği artık cidden zor burda hergun aldatma şiddet boşanma postu okuyoruz onlar da acele etme doğru zamanı bul diye iyiliğin için diyorlar
0 oy
tarafından
Çok yanlış siteye gelmişsin canim.burda hiç evlenmek istemezsin sogursun:)) ne dertler ne sikintikar var ah aman .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sen arama seni bulur kısmet işi bu işler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mandalina_ (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,276 soru

24,042,271 cevap

329,175 kullanıcı

...