0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
tarafından kapalı
Çok çok yoruldum, eşim 26 ben 24 yaşındayım 7 yıllık evliyiz çok severek evlendik. Hâlâ çok cahil ıdare etmekten çok yoruldum. 3 gün sonra kardeşımın kınası düğünü var aılemın evınde kalmama ızın vermıyor ıddalasıyor benımle ızın vermek zorunda değilim diyor kaynanama soyledım ben konuşurum kalırsın dıyor napayım 2 çocuğum var çocuklarım olmasa bosanırdım çünkü ömür geçmiyor evden sadece bıme a101 e giderim saglık ocagına gıderım bı AVM ye bile gıdemem onunla bırlıkte giderim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(163,332 puan) tarafından
adam izin vermek zorunda degil o konuda hakli sen izin almak zorunda degilsin haber vermen yeterli 
(36 puan) tarafından
Ahh ahh dediğin kadar kolay olsaydı evde huzur bırakmıyo
(163,332 puan) tarafından
aslinda cok basit ve kolay sadece sen kendini ezdirmeye alismissin
(36 puan) tarafından
Çok haklısın sımdı artık akıllandım çok şeye karşı cıktıgım için bana değiştin diyor sürekli küçük yaşta evlılıgımın cezasını çekiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
(36 puan) tarafından
2 tane çocuğum olmasa 2 dakıka durmam sevmek yetmıyormus gerçekten
(3,895 puan) tarafından
Aynı durumdayız.Ben çalışacağım dedim üstüme gelmekten vazgeçti kaçarım diye :D Yapabileceğimi biliyor.
(36 puan) tarafından
İkimizede Allâh yardım etsın inşallah
(3,895 puan) tarafından
Amin.
0 oy
(8,658 puan) tarafından
7 yıl iyi dayanmissin ne deyim.
(36 puan) tarafından
Daha ıyı hali kalmayı bırak aynı köyde yaşıyorduk 15 güne bı gıderdım günü gününe öncesi yok ve yalvara yalvara çok çok pişmanım düğünden sonra aılemın evıne dönmeyi düşünüyorım ailem hep arkamda ben üzülmeyim dıye ses etmiyolr. Yenı ev aldık bı sürü hem maddı hem manevi yardım ettiler
(8,658 puan) tarafından
Ailen arkandaysa çekmek.zorunda değilsin bence, ama 2 çocuk var yazık
(36 puan) tarafından
Onlara kıyamıyorum.  Çok kötü huyları yok inanın derdım gezıp tozmak degıl aıleme gıtmek benim hakkım onun aılesınde kalıyorsam niye kendı aılemde kalmıyorum
(8,658 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuklar
(36 puan) tarafından
Bırı 5 bırı 1
0 oy
(247 puan) tarafından
Sadece haber etmen yeterli ailene de izin vermiceksede sende onun ailesihle gorusme 
(36 puan) tarafından
Gerçekten sonunda bunu yaptırcak ben de iddaa ya bındırcem o olacak gerçekten şu telasta sessız kalıcm düğünden sonra ne olacaksa olsun artık
(247 puan) tarafından
Kaynanan da solediginde hala izin vermiyorsa git
0 oy
(15,014 puan) tarafından
Çok severek ama çocuk yaşta yapılmış bir evlilik balım maalesef eşin hala ergenlik dürtüleri ile sana üstün gelme çabasında. Evlilik üstünlük kurma çabası değildir. Evlilik aynı hayatı kırmadan devam ettirmedir ve bunu erkekler maalesef geç idrak eder. Ailen ile görüşmek ailenin iyi ya da kötü gününde yanında olmak senin hakkın. Hatta eşinin de artık aile olduğunuz bilinciyle hareket edip izinse izin alıp beraber gelmesi kalması bir işin ucundan tutacak kadar feragat etmesi gerekir.
(36 puan) tarafından
Dediğin de çok haklısın hep üstün olma hep haklı olma çabası var ailelerimiz aynı köyde biz şehirde kalıyoruz yarım saat uzaklkta gittiğimizde hep onun ailesinde kalırız aileme yardım eder hakkına gıremem ama işte kalmama karşı
(15,014 puan) tarafından
Ben şu an annemdeyim bak canım 1300 km mesafede. İnsan bekarken uyuduğu yatağı bile özlüyor. Eşinle huzursuzluk çıkacak endişesi ile bunu konuşmuyorsan yanlış yoldasın. Huzursuzluk çıkacaksa bu konuda çıkmalı bence eften püften mevzularda değil. Önemli bu konu
(36 puan) tarafından
Haklısın canım gerçekten aılemle araları  bozulacak diye korkuyorum
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Hakkı yok karışmaya sadece haber vermen yeterli 
(36 puan) tarafından
dırek gıtsem düğünümüz burnumuzdan gelecek

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
15 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 367 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 489 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tubaka (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,759 soru

24,063,520 cevap