0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Hanımlar 2 yasind abir kız bebegim var 2 hafta sonrada 2. Bebegimi Allah nasip ederse kucağıma alacağım o kadar çok korkuyorum ki endiselerim o kadar cokki ya yapamazsam ya ilk çocuğuma yeterince ilgi vermezsem diye cok korkuyorum ya benden uzaklaşırsa..

Doğuma nasıl gidicem bırakıp hep aklımda bunlar var düşündükçe ağlıyorum bu zamana kadar hiç tek bırakmadım nasıl uyucak nasıl duracak gün içerisinde hep aklımda sorular var anneme bırakılamaz mecbur eşimde annemle birlikte olacaklar en azından ilk xoxugum o günü rahat geçirsin diye.. yanımda hastanede yengem.olucak

O kadar cok düşüncelerim varki nasıl olucak bilmiyorum

Sizler 2 çocuklu olanlar yaşlarındaki olanlar nasıl yaptınız bilgi verirseniz sevinirim belki icim rahatlar işin içinden çıkamıyorum

Doğumdan sonra zaten anneme gecicem orda kalicam 2 haftaya yakın en azından kendimi toparlarim yoksa evde tek yapamam..

3 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
27 ay aralari kucugum 1.5 yasinda doguma bende zor gittim ama sukur bir sekilde geciyor oglum babasina cok duskun onunla kaldi annemde yanimda kaldi 1 gun kalip ciktim sonrasi sakin bir bebek olirsa kolay nasil buyuyor aanlamiyorsun zorluk ayaklaninca basliyor:) bir sekilde buyuyorlar 
-Reklam-
0 oy
(23,817 puan) tarafından
Sırf bu korku yüzünden ikinci çocuğu yapmıyorum. Annen ve eşinin desteği ile yetersin inşallah canım 
0 oy
(7,980 puan) tarafından
Korkma canım bnmde iki oğlum var  iki buçuk yaş var aralarında bnmde çok korkularım vardı büyük oğlanı eşime bıraktım tek baktı o bende hastanede tektim bak ne güzel ailen olacak yanında hemen atlatırsın inşallah herşey gelip geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 706 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 678 göst.