Allah kucağına almak nasip etsin..
Benim yengemin ikizleri vardı kadın çöktü
Öyle güzel öyle bakimliydi ki mini etekler saç boyamalar tırnaklar asla leke kırışık bulamazdın yüzünde şimdi 80 yaşında nene oldu bebekten bebeğe fark ediyor ya her kardeş aynı olmadığı gibi aynı biri sakin olur biri yaramaz olur mesela. Aman şu zorlanmış bende kesn zorlanırım diye düşünme rabbim kolaylığını verir
Benimkiler ikiz değil ama ikiz gibi büyüdüler aralarında 15 ay var cok şükür zorluğun ardından upuzun bi rahatlık bizi buldu zorluk dediğimde sadece 2 3 ay çektiğim bi zorluktu sonrası mükemmeldi,şuan oglum 3 kızım 2 yaşına giricek 3 aylıkta hamileyim,emin ol ikiz doğurmak pespese doğurmaktan daha iyidir,en azından dogumuda tek seferde oluyo bakmasi büyütmeside
ben varim canim 29 aylik ikiz kizlarim var dogduklarindan belli tek bakiyorum birde 14 aylik oglum var. bazen bunalima giriyorum ama bi sekilde tekrar kendimi topluyorum. bakmasi cok zor ama bakilmaz diye birsey yok icini ferah tut ve Allah a dua et sakin bebeklerin olsun. benimkiler geceli gunduzlu zor uyuyan yemek yemegi sevmeyen bebeklerden. insallah senin sakin bebeklerin olur Allah kucagina saglicakla almayi nasip etsin. Allah kolaylik versin canim
1,488,434 soru
24,330,125 cevap
345,651 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın