0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya deliricem 7-8aydir deliricem bunun için oğlumu sütten kestim ilaç kullanayim diye burun spreyi ve alerji hapı verdi kbb. Sürekli burnumun biri tıkalı ve suan uyuyamıyorum tuzlu su yaptım tıkalı olan açıldı diğeri tikandi. Eşek kavunu mu ne yol kenarında 3gün önce onu bile sıktım burnumun deliklerine yeterki fayda etsin diye ama bi iki zorla sarı akıntı geldi sonra kesildi ama beynimin içi resmen dolu hissediyorum. Ayy deliricem artık bı yandan belim çok çok ağrıyor. Ağliycam resmen. Bana duâ edin noooolur şu hastalık şıp diye geçsin ben den. 

Oğlumun da astımı var şuan su gibi terlemiş kurutuyorum havlu vs koyuyorum ama resmen yeni buz gibi yine astım atağı geçirecek diye korkuyorum. Duâ edin bize rabbim oğluma bana şifa versin ve tüm hastalara da şu saatte sifâlar nasb eylesin.

4 Cevaplar

0 oy
(53,862 puan) tarafından
geçmiş olsun canim benim ikinizede sinuzit geçmiyor yıllardır cekiyorum sari kuzumunda ilacini sıksaydin hemen yün de falan yatirma
tarafından
Valla koydeyiz kız her yer illâ toz kokuyor anne yok ki temiz olsun ben de çocuktan fırsat buldukça evi silip supurmeye çalışıyorum örümcek yuvası olmuş resmen
tarafından
Sarının ilacını yazin kullanma dediler ama ben yine de kullanıyorum çünkü onunda burnu gece tıkanıyor uyuyamiyor
-Reklam-
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Ayyy alerjik rinitim var hele bahar yaz aylarında burnum sürekli tıkalı. Bazen nefes darlığı oluyor. Burun tıkalı olunca da başım ağrıyor halsiz oluyorum resmen. Alerji hapı işe yarıyor. Burun spreysiz de duramıyorum. 
tarafından
Valla ne illet bir şey yâ
0 oy
(984 puan) tarafından
Cnm ne ilacı burun sipreyi yazdi adını bana yazarmisin ben 2senedi aynı durumdayım 
tarafından
Burun spreyi eve gidince bakıp yazicam disardayim
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Bende de kronik sinusit var. Ameliyat dediler ama yaptirmadim. Benim burnum da bi ara 4-5 ay tikanmisti. Ama spreydendi bence. Cok kullandim.biraktigim an tikaniyodu.bence sende bi birakarak dene. Eminim bi 3 hafta zorlanacaksin ama sonra insan rahatliyo emin ol. 3 hafta sık bi disini. Bisey kullanma tuzlu su bile
tarafından
Kız zaten sprey kullanmıyordum bı aydır kullanıyorum

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 93 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 208 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (135 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 54 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu