0 oy
816 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Çok temiz ve  titiz olanlar ve benim gibi temiz olanlar kirlendikce temizleyenler sorum şu 

Çok temiz ve titiz olduğunu söyleyenlerin evine gitseniz gerçekten temiz ve titiz olduğunu evdeki yereye baksanız anlarsiz evet gerçekten temiz ve titizmis dersiniz dikkatiniz ilk neresi çeker 

( Sohbet amaçlı soruyordum herkes temiz ve titiz olmak zorunda değil tabi temizlik imamdan gelir derler )

25 Cevaplar

0 oy
(7,250 puan) tarafından
Çevremde hiç öyle diyen yok ve çocuklu olarak bir iki arkadaş evim pis değil ama dağınık bunu bilerek gelsin gelen diyoruz :D eve girince zaten temiz ev kendini her şekilde belli ediyo o yüzden birşeye bakmam
(796 puan) tarafından
Aynen canim bnde habersiz Cat kapı gelene sinir oluyorum çocuk olunca haliyle ev dağınık olabiliyor o zamn sadece bı kaç kişi öyle Cat kapı geldiğinde rahatsiz olmuyorum samimiyetlerine guveniyorum
(7,250 puan) tarafından
Aynen öyle canım bende öyleyim bi arkadaşım ve görümcelerim hariç Cat kapı gelene sinir oluyorum ve bırak bunları bı komşu çocuk sevmek için evin içine kadar gelecek nerdeyse birde ona sinir oluyorum müsait olurum olmam ev dağınık olur olmaz
(796 puan) tarafından
Aynn bide kapidayken evin içini gözleriyle suzenler yok ne amaçla yapıldığını bilmiyorum günahlarını almak istemem ama doğru bişey degil
(7,250 puan) tarafından
Evet ben sinir oluyorum valla bazen kapıyı çarpmamak için kendimi zor tutuyorum
(796 puan) tarafından
Aynn bnde
-Reklam-
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Dağınıklık çocuk varsa normaldir ama tuvalet temizliği çok önemli 
(796 puan) tarafından
Aynen bnde hep enfeksiyon kapmaktan korkmusumdur o yüzden mecbur olmasam temiz olmadığını bildiğim evde lavoboya gitmem  normaldede  her girdiğimde önce etrafı duruluyorum kendi evimde bile
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bir eve gidiyorsam icindeki benim icin onemlidir o yuzden gidiyorumdur pisse o onu ilgilendirir ama neresi pis diye bakmak benim ayibim olur
(796 puan) tarafından
Aynen canim doğrudur herkes temiz olmak zorunda değil ama eğer yaşadığın evin kirliyse o kendine yaptığın en büyük kötülüktur orda çocuğun eşin yaşıyor çoğu hastalık pislikten oluyo
0 oy
tarafından
1.evin içine girdiğimde evın kokusu

2.mutfagı ocagi

3.getirdigi sofrasından tabaklarından anlarim

Ev dagınık olabilir her dk duzenlı duramaz ama temiz olması önemli. Halısı koltuğu temizdir ben bunlara bakarim
(796 puan) tarafından
Aynen canim ikram ettiği şeyler bide kullanmak zorunda olabileceğim yerler temizse sıkıntı yok kendini öve öve bitiremeyen insanlar var onlara gittiğimde çaktırmadan bakıyorum
tarafından
Temizlik cok onemlı ya bazen kokudan evde duramıyorsun gittiğin yerde, bısey yiyip icemiyorsun. Benım annem cok titizdir ince ayrıntılara cok dikkat eder hastada olsa kalkar işini yapar.. Bızde oyle alışmışız çevremiz akrabalardan gerçekten pis olanlar var gittiğimizde herseyı biz hazırlıyoruz yapıyoruz ediyoruz. Adımız titize çıkmış bısey begenmıyor a oysakı cok pisler sorun bizde değil onlarda :))
(796 puan) tarafından
Aynen canim kendilerine pis lafını konduramadiklari için size titiz diyorlar oysaki temizlik ve titizlik farklı birbirinden

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
16 cevap 506 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,220 soru

24,055,334 cevap

329,880 kullanıcı