0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (4,088 puan) tarafından

Merhaba Kızlar tencere setine ihtiyacım var korkmaz granit vardı ama hep çizildi bende daha sağlam bi set arıyorum bunlardan kullanıp memnun olan var mı ? 

image

4 Cevaplar

0 oy
(7,448 puan) tarafından
Alma parana yazık 
(4,088 puan) tarafından
Ne alayım ya neye baksam parana yazık diyorlar :D
(7,448 puan) tarafından
Ben kendime aldığımı söyleyeyim onu al
(4,088 puan) tarafından
Hangisinden aldın
(7,448 puan) tarafından
Karaca biodiamond powerful aldım , bundan önce bu seriyi kullandım çok çabuk çizildi mesela ama bu aldığımı çok uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum
(4,088 puan) tarafından
Biodiamond bi de mastermaid  vardı ona da baktım ama kimse memnun değil karacadan herkes şikayetçi olduğu için hiç alayım diye düşünmedim
(7,448 puan) tarafından
Valla uzun zamandır kullanıyorum ben aktif olarak çocuğuma yemekler vs yapıyorum pilav vs çok çok memnunum
(7,448 puan) tarafından
Çizik vs hiç bişey olmuyor ama yukarda ki seri felaket çıktı
tarafından
Karacadan uzak dur derim tefal iyidir
(7,448 puan) tarafından
Valla bu serisi kötü tefalin
(4,088 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakacağım tekrar
(7,448 puan) tarafından
Rica ederim kuzum paran boşa gitmesin yeter ki
tarafından
Caglat sende yokki nerden biliyorsun
(7,448 puan) tarafından
Bende var yorumlarımı okursan görürsün, daha önce kullandım
tarafından
Resim atsana
(7,448 puan) tarafından
Çöp oldu demişim farkında mısın kullanmıyorum şu an değiştirmişim demekki yeni model önermişim sana neyi kanıtlıyorum ? Dolaplarım küçük olduğu için diğer evimde bu setten almıştım ve ona rağmen çizildi o yüzden attım yeni set aldım neyin peşindesin anlamadım parası çöpe gitmesin diye yorum yaptım he yalancı diyorsan alım yaptığıma dair foto atarım ama sana bişey kanıtlamak zorunda değilim
tarafından
Atarsan sevinirim aldığına dair foto
(7,448 puan) tarafından
Sana neyi kanıtlıyorum arkadaşım onu anlamadım kullanan biri olarak yorum yaptım sana neden dokundu bu ?
(7,448 puan) tarafından
Ayrıca yalan söyleyince elime ne geçicek kullanışlı bir ürün değil çiziliyor evet sapları çıkıyor yemek saklamak içinde kapakları var ancak çok çabuk çiziliyor bende attım ve bu yeni seti aldım sana dokunan ne ?
tarafından
Peki soru sana klipsleri metalmi plastik mi :)
(7,448 puan) tarafından
Arkadaşım neyin sınavı bu ya şaka mısın sen ürünü kullandım attım zaten :))  plastik bakalit ;) senden daha çok tencere kullanmışlığım almışlığım var emin ol çeşit çeşit kullandım ve bu seriden memnun kalmadım da sana batan ne ne oldu onu merak ettim :))
(7,448 puan) tarafından
Klipsler metal :)
(7,448 puan) tarafından
Sapları plastik bakalit bunlarda benden sana bilgi olsun :))
(7,448 puan) tarafından
Gri yerler metal siyah yerler plastik bakalit umarım tatmin olmuşsundur
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
İşyerinde bir arkadasim aldı yeni daha çok memnunum diyordu. Benim de hem çelik hem granit veya böyle teflona ihtiyacım var aslında..çelik Jumbo alicam galiba. Teflon da tefalin bu serilerinden almayı düşünüyorum 
(9,076 puan) tarafından
Kız benim de granitler karaca. Görünürde graniti çok güzel gibi ama mahvoldu. Üç buçuk yıllık evliyim ben de. Çelikler de hediye gelmişti. İdareten kullanayım dedim düğün borçları birine kadar. Sonra güzel bir takım alırım demiştim.. onları da daha kullanmadan kapakları kulpları kırıldı hep. Çeliği incecik zaten
(4,088 puan) tarafından
Karacadan kimse memnun değil ona hiç yaklaşmadım zaten :D
(9,076 puan) tarafından
Hiç bulaşma valla. Ablamın da çelikler karacaydi. O da çok memnun kalmadı
(7,448 puan) tarafından
Ben memnunum valla ya ve aktif yemek yaparım bu powerful serisinden aldım çok memnunum
(1,160 puan) tarafından
Benim karaca celikler çok iyi cikti
0 oy
tarafından
Bunu ben şeyde görmüştüm bı fenomen vardı seçil kaygın diye biri yemek yaparken görmüştüm 
(4,088 puan) tarafından
Aman fenomenler sırf linkleri tıklansın diye iyi kötü her şeyi kullanmış gibi yapıp övüyor onlara inanmıyorum :)
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Çeliğin yerini hic biri tutmaz 3 5 senede bir parlattir yepyeni olur diğerleri çöp 
(4,088 puan) tarafından
Öyle tabi genelde Çelik kullanıyorum ama illaki pilava falan gerek oluyor
(1,794 puan) tarafından
Sen bilirsin canim ama ne bileyim 1 pilav içinde set almak bana mantikli gelmedi

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 339 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 400 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
9 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Maviyesil (1,229 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 774 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,581 soru

23,988,934 cevap

326,870 kullanıcı

...