0 oy
991 göst.
Diğer kategorisinde (340 puan) tarafından

Son kez görüşeceğiz aynı şehirde olmayacağız bı nevi veda masası pastam da dolapta :)

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ellerine sağlık canım ❤️
(340 puan) tarafından
Gel tatlım beraber olsun
tarafından
Kankaa sen bana gel ben sana harika sofra yaparım ahahha
tarafından
Geleyim aşkommm hemen
-Reklam-
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Meyve ve çekirdekte- çerez varsa  ekle bence az gibi
(340 puan) tarafından
Çerez kahveyle vereyim diye düşündüm ama
(1,699 puan) tarafından
Ben genelde aynı masaya koyuyorum samimiysek cips falan da okur ,ya da mısır patlatabilirsin
(340 puan) tarafından
He kız çok samimiyiz dur koyam
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş canım keşke benımde yüz yüze görüşebildiğim arkadaşım olsaydı ☺️☺️
tarafından
Aboo çok zor olsa gerek devamlı yer değiştirmek biz 3 yılda 5 kere ev taşıdık diye eşim söylenirdi
(340 puan) tarafından
He kız çok zor valla eşim uzman çavuş buraya geleli 2 yıl bitti temmuzda ondan sonra astsubaylik sınavına girdi kazandı çok şükür ama ev götürmüyor maalesef kendi godicek eğitime bende geçen bayram gittim depremden ev hasar almıştı onu yaptırdım esyayida goturcem mis gibi oturcan kendi evimde bı sene eşime de diyorum eşyaları bidaha goturmeyelim dursun evimizde izine geldikçe kalırız ne kadar annen baban da olsa bı müddet sonra olmuyor iki çocuk var öyle işte çiçeğim ağzım açıldı
tarafından
Çok zor ya Allah yardımcınız olsun canım kaplumbağa gibi eviniz sırtınızda geziyorsunuz şehir şehir rabbım eşinin ayağına taş değdirmesin
(340 puan) tarafından
Aminnn inşallah olsun ya bu mesleğin de cilvesi bu naplm
tarafından
Aynen canım sağlık olsun
0 oy
(496 puan) tarafından
Afiyet olsun bende en yakın arkadaşımla ayrıldık şehir olarak. Bilecikte :( ay çok özledim gelse de kısır partisi yapsak :) 
(340 puan) tarafından
Ahgdhja bizim de çiğköfte partimiz var kiz
(496 puan) tarafından
:D biz dışarda yemeyi severiz onu. Evdeysek kısır
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Maddi durumun yoksa güzel varsa çok dolu dolu bir masa değil Cat kapı geldim masası olmus
(340 puan) tarafından
Yok kız alt komşum ;) çok şükür iyi ama çok yiyen bı insan değil dolapta pasta yaptım çekirdek cips jelibon ekledim yeterli ya
(1,754 puan) tarafından
E alt komşuya böyle şeylere ne gerek var kisir partisi ne bileyim mercimek köftesi gibi şeyler daha iyi değil mi ya da hava sıcak dondurma alabilirsin mesela
0 oy
(925 puan) tarafından
Kız az daha biseyler koy masa çok boş olmuş, bide samimiymişsiniz, çerez kuruyemiş cips vs ne varsa koy bence
(340 puan) tarafından
Koydum cnm
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık canım afiyet olsun 
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Yinede son deme belki yine gelirsiniz bir araya güzel görünüyor herşey iyi keyifler size:)
(340 puan) tarafından
Ayyy inşallah bak mesela batıda bı ablayla beraberdik anam onalr Tunceli'ye geldi 1 sene sonra ben arkalarına bide aynı karakol ajbdjsjak
0 oy
tarafından
Aaa yemek takımımu geri ver çabuk kız nasıl aldın oraya koydun ay şaka falanda aynısı bendede var 
(1,464 puan) tarafından
Bendede var:D
tarafından
Takımım bozuldu biri kırıldı ver tabagimi kız sen aldın dimi ddshshsjhs
(1,464 puan) tarafından
Canın sağolsun hepsi senin olsun:D
tarafından
Ahah saol canım
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık ama az gibi geldi bana. İmkanın varsa bişeyler daha ekleyeblrsin daha şık durur göze hitap eder 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Kişiye göre herkesin ki farklı benim için çat kapı gelene acele gibi hazırlanmış gibi geldi eksik geldi ama siz kendinizi biliyorsunuz yeterli demekki afiyet olsun takımı guzelmis
0 oy
(684 puan) tarafından
Bana tabak koymayı unutmuşsun :D
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Güzel olmuş. Kase ne için cnm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,012 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,217 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde -HoneySeptember- (11,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 419 göst.
0 oy
5 cevap 463 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,348 soru

24,071,068 cevap

330,658 kullanıcı

...