Ne zaman içmeye başladınız?
Hamileliğim boyunca hiç içmedim bi anda bıraktım şuan eşim askere gitti ve kendimi çok fazla eksik hissediyorum
içmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedir
Ben 9 aydır içmeye icmeye artık bırakmış gibi bisey oldum zaten o kadar fazlada içmiyordum sanırım artık canım istemiyor. Ama senin durumun farklı Yeni mi gitti askere ?
Ben kullanıyorum sigara
Sigara mi dolduracak eksiği? Esin yaninda olmasa da bebegin var en degerli tamamlayicin o olmali. Hazir birakmissin icme iste. Sutle bebege gececek leş gibi kokacak. Ne gerek var..
Ben de içiyordum canim hemde öyle böyle değil esim suriyeye görev e gitti i gun öğrendim hamile olduğumu düşün ve o guh bıraktım o sigarayı esim sevincimizi yasayyasayamadan gitti ve ben içmeyi bırak o gün bırakmayı seçtim. Sakin 34 hafta oldu icmedim bebeğime bunu yapamazdım güçlü olmamiz gerekirdi dua et alisicaksin emin ol
Ben hiç içmedim alt katımda oturan bir arakadaşım var hamileliğinde içti doğum yaptı kızı 8 aylık oldu hala içiyor bırak diyorum bırakırsam kafayı yerim diyor:((
Bende doğum yapalı bugün 7 gün oldu 3 gündür felan 1 yada 2 tane içiyorum
İçme lütfen ne olur bırak
Ben bebek olmadan once iciyordm hamile olunca biraktim ve canim halaaa ama hala cok istiyor AMA nefsime hakim oluyorm ve herseyden once vicdanim izin vermiyor elime bile alamam
1,488,669 soru
24,333,360 cevap
345,736 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın