0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Kizlar zaten bir süredir tuvaletin burası diye lazimliga oturtuyodum arada bayram dönüşü tatil sonrası denedim oturmak istemedi ,,,bugün açtım altını artık çiş külot giydirdim istemior çıkart diyor bezini çıkardık dedim ve çöpe kendisine attırdım bakalım farklı bişey olduğunu hissetti bez değil altında onun farkında ama başka ne yol izlemeliyim alisirmi sizce 30 aylık olcak oğlum ayın 18 de yani 2 buçuk yaş oluyoruz korkutiyor bu tuvalet olayı ya basaramazsak

3 Cevaplar

0 oy
(5,714 puan) tarafından
Benim 3 buçuk yaşında öğrendi 

Sabırlı olman gerekiyor 
(702 puan) tarafından
Peki i 2 yada 2 buçuk yaşta  mi direk 3 bucuktami deneyip ogrendi
(5,714 puan) tarafından
Direk 3 buçukta oglum çok geç konuştu dilinin çözülmesini bekledim hem kendim hemde çocuk yipranmayalim diye masallah cokta kolay oldu
(702 puan) tarafından
Maasallah cnm bende deneyeceğim olmazsa birakicagim zaten yipratmiycam ins
-Reklam-
0 oy
(5,842 puan) tarafından
31 aylik kizim 1 hafta sürmedi idrak etti şükür hiç kullanmiyoruz
(702 puan) tarafından
Yaa çok sevindim darısı bizlere inşallah bakalım NASİL Bİ yol izlediniz peki neler yaptınız sürekli sordunuzmu o mu soyledi
(5,842 puan) tarafından
Surekli 20 dakka bazen 10 dakkada bir sordum cnm gelince soyle diye dilimde tüy bitti bide ufak kizim var zor oldu ama sukur simdi kendi diyor anne gidelim baba gidelim diye direk tuvalete yada normal klozete götürmedim onada oyuncak tuvalet aldim klozet simdi ona yapıyor alışınca diğerine gececegim genelde evde oluyoruz bir yere gidincede maşallahı var tutuyor alistirma kulodu kilolu olduğu için olmadı kestim diktim acil dışarı çıkarsak baksır altına koyuyorum gece 2 saat sonra uykudan kaldırıyorum zaten uyku sersemi oluyolar ışık açmıyorum uykusu gitmesin diye hemen yaptırıp geri yatağa alıyorum sabaha kadar yapmıyor altında Alex var her ihtimale karşı sevdiği şeyleri yaotim ilk baş yapmak istemedi tabi korkuyordu 3 güne alıştı anladı artk oraya yapacağını sizde ne seviyorsa tuvalete oturunca yaptırın hipp markanın ördekler el yıkama köpüğü var sırf onun için bile anne tuvalete gidelim yapalım elimi yikayim diyor :) sabır sadece sinirlerim bozulsada sabrettim
(702 puan) tarafından
Evet ya valla içime su serptiniz teşekkür ederim ,,bende sevdiği bı yol denemeliyim bugün uyurken bı kez besledim 3 çiş kulodumuz var 2 sini cisledi elimde yıkayıp astım kurusun diye sonuncuyu giydirdim yine islatmis ama tuvalete de gidip yapıyoruz istemio bazen işte zorla gidioz
(5,842 puan) tarafından
Olsun cnm aliscak pes etme devam alışıyolar
0 oy
(6,378 puan) tarafından

Bizde 25 aylık olduk öğreteceğim ama gözüm korkuyor. :)

(702 puan) tarafından
Korkulcak gibi bende o durumda hissediorum ya ogrenmezse heryeri cislerse çiş neysede işte anladım sen yaşayıp görcz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 225 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Arnavut 0634 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,865 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 380 göst.