0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından
Dün adetimden bir gün geçmişti test yaptım çift cizgi çıktı hamileyim hastaneye ne zaman gitmeliyim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlık ocağına gidip kan testi yaptır canım. O seni yönlendiriyor zaten. 
(34 puan) tarafından
Dün sağlık ocağına kan verdim bugün gideceğim sonuç almaya doktorada sorarım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce bugün git kan ver değer düşükse bekle istersen biraz öyle git hastaneye
(34 puan) tarafından
Dün  sağlık ocağına kan verdim bugün gideceğim sonuç almaya değeri sorarım doktora ona göre gideyim sağolun
0 oy
(330 puan) tarafından
1 2 hafta sonra gidin bemce hem kalp atisni hem bebegi görürsünüz kesin olarak
(34 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(446 puan) tarafından
Bana kalırsa sağlık ocağından sonuçları alır almaz git. Ben buraya sordum bekle biraz dediler. Eşim dayanamadı nolur gidelim dedi onu kirmamak icin gittim iyiki de gitmişim icerde kanama başlamış yani doktora gitmesem ilac kullanmasam belki de düşük yapacaktım Allah korusun. Daha cok erken bebek kese görünmez belki ama en azından her sey yolunda mı onu öğrenirsin vitaminlere başlarsın ne kadar erken baslarsan o kadar iyi
(34 puan) tarafından
Haklısın aslında randevu haftaya var en yakın öyle yapayım sağlık ocağındaki doktorla görüşüp
0 oy
(270 puan) tarafından
Hayırlı olsun Tahminen 4 haftalık falan hamilesindir bence 2 yada 3 hafta sonra git hem bebgi hemde kalp atışıni duyarsın 
(34 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum inşallah
0 oy
(163,446 puan) tarafından
hemen al randevunu dr vitamin falan yazacak bi an once baslamalisim gelisim icin ilk 3 ay cok onemli
(34 puan) tarafından
Gebelik düşündüğüm.icin folik asit kullanıyordum gidene kadar ona devam ederim
0 oy
tarafından
Hemen gidebilirsin hastane yakın mı evine 
(34 puan) tarafından
Yakın değil
tarafından
O zaman oncesaglik ocağına kan ver sonucunu ordan al direk hastaneye gidince kan aliyolar yarın bu daha gel diyolar öyle zorlanirsin sağlık ocağından sonucunu alınca hastaneye gidersin ama 1 gün gecikmeyle ultrasona almazlar 2 hafta bekle öyle git o arada folik asit kullanmaya başla reçetesiz satiliyo o eczaneden direk alabilirsin folbiol olabilir ben efa mom ya da vifolik tavsiye ederim hepsini kullandım en iyisi efa mom doktora gitse de bunları diyecek sana daha haftası çok erken ultrasonda bişey görünmez der hatta en 3 hafta bekle kalp atışını duy kan degerin kaç çıktı
(34 puan) tarafından
Sağlık ocağina dün gittim kan verdim sonucu alacağım bugün .. folbiol kullanıyordum gebelik düşündüğüm için sağlık ocağı doktoru gebe kalınca haftada bir kullan demişti şimdi haftada bir onu kullanırım haftayada hastaneye giderim
tarafından
Haftaya sadece keseyi görebilirsin canım oda bi ihtimal bence biraz daha bekle kalp atışını gör
(34 puan) tarafından
Hmm bakalım.ozman öyle yapayim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
10 cevap 334 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Edcmnf (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 707 göst.
1 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,473,798 soru

24,129,929 cevap

333,966 kullanıcı

...