0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Sezaryan doğum yaptiktan sonra maalesef sütüm az geldi ne yapti isem fazla gelmedi pompa sagma filan derken sütüm iyice azaldi mamaya geçmek istiyorum bebeğim aç kalıyor bu yüzden sorum aptamil mi daha iyi sma maması daha iyi kullanan varmi hiç aranizda

8 Cevaplar

0 oy
(1,594 puan) tarafından
Ben iki cocugumda aptamil kullandim kullaniyorum da hala. Her mama her cocuga gitmiyor denemek lazim. Ama ben bi sıkıntı yasamadim cok sükür
-Reklam-
0 oy
(3,905 puan) tarafından
Aynı sorunları yaşadım bende sezaryen sonrası. Aptamil aldım çok şekerliydi gaz yaptı vs sonrasında hipp kullandım onu da sevmedi. Sma optipro kullandık onu çok sevdi onunla devam ettik. 
(19 puan) tarafından
Çoğu kişi sma öneriyor aptamilde şeker olduğu için emin olamadim sma alacağım bende teşekkür ederim yorum için
0 oy
tarafından
6 aya kadar anne sütü aldı hamile kalınca sütten kesmek zorunda kaldım aptamil aldım ama çok gaz yaptı hiç sevmedi bebelac gold kullandık şuan 1 yaşında hala içiyor 
0 oy
tarafından
Sma baya kullandım güzel ama iki cesiti var hem anne sütü alıp hem mama içen bebekler için bide tek mama içenlerin için. Büyük oğlumda benimde hiç sütüm yoktu Bebelac kullandım onda oda çok güzeldi kucugume bir sene sma verdim sonra Bebelac geçtim 
0 oy
(7,408 puan) tarafından
Ben iki çocuğuna ama kullandım igluna kullnym hala cnm  çocuktan çocuğa değişir tabi hamgisinin iyi gelcegi ama optipro bu arada bnm ki
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Sma ile başladık hala onunla devam. 
0 oy
(446 puan) tarafından
Ilk 3 ay sma comfort kullandık gaz durumu azalınca sma optiproya gectik onunla devam ediyoruz. Bi ara aptamil denedim hic iyi gelmedi midesini mahvetti cocugumun sürekli kustu ağır geldi. Her mama her bebege iyi gelmiyor malesef hangisinin iyi gelecegini deneme yanılma yöntemiyle buluyorsun 
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Ben sma kullaniyorum sıfır gaz cok memnunum zaten bu marka annemin gencliginde bile varmis yillarin markasi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 260 göst.
20 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 266 göst.
3 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslicikk (812 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,576 soru

24,402,650 cevap

350,275 kullanıcı

...