0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Benım bu ellerım neden tombik :D dun baba evınden kahve attım bugunde anne evındeyım :) neler yapıyorsunuz kızlar 

13 Cevaplar

+1 oy
(6,695 puan) tarafından

Daha yeni  kahvaltı yaptık sihirli bir gücün beni kaldırmasını bekliyorum :D afiyet olsun canım 

tarafından
Kız sızın cocuklar uyuyomuuu benınkı 7de ayaga kalkıyo :D
(18,204 puan) tarafından
Bacım ne uyuması benimki erkenden kalkıyor bide bana anne kalk herkes kalkmış diyor☺️☺️
(6,695 puan) tarafından
Benim kız uyur valla saat 10 buçuk gibi uyanır 11 e kadar yanımda bekler kafamı gözümü ıstırır benim uyandırmaya çalışır sjsjsj
(18,204 puan) tarafından
Maşallah güzel uyuyor ☺️benimki ben kalkayım diye çiş geldi çiş geldi atıma yapiyom diye kandırıyor beni ☺️☺️
(6,695 puan) tarafından
Ahahaha ayy acıkıyor heralde napsin ben daha bez bağlıyom emziriyorum rahatım ondan ☺️
-Reklam-
0 oy
(8,873 puan) tarafından
Bende anne evindeyim yatıp yuvarlanıyorum jsjssj kalsamda kahve yapsam olur aslında 
tarafından
Yap yaaaap ıyı gelır
(8,873 puan) tarafından
He yaptım valla uykum açılsın biraz
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Konudan alakasız ama anne baban ayrı galiba hep merak ettiğim birşey hani geçinemeyen ebeveynler çocukları için katlaniyorlar ya bı evlat olarak anne ve babanın ayrılığı seni nasıl etkiledi 
tarafından
Cok guzel oldu valla, bırlesık olduklarında hayat kabus gıbıydı, onlerıne gıdıp ayrılın dıye yalvardıgımı bılıyorum, burda da hep dıyorum ayrılınca baba ölmüyor cocuklar babası kalmıyor, bahane bunlar duzenlerı bozulucak dıye korkuyor kadınlar
(2,083 puan) tarafından
Kaç yasindaydin ayrildiklarinda ve kiminle kaldin
tarafından
5 yasındaydım 8e kadar annemle ve ananemle, 8den 16 yasıma kadar babamla, sonra annem ayrı eve cıkınca hem anne hem babamda kaldım
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Afiyet olsun canm ☺️ ben uzanmışım dinleniyorum 2 gündür fena hasta olmuştum bugün iyiyim sağlık gibisi yok yaa  
tarafından
Ay evet Rabbım can saglıgı versın ınsan hasta olunca anlıyor :) gecmıs olsunn
(18,204 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ☺️❤️
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Anneme attim sabah kendimi. Bir o koltuk bir diğeri geziyorum. Dünya varmış modundayım. Kıza babamla annem bakiyor kahve mahve istemez yatsam yeter. Meme kestim yeni savaştan çikmiş gibiyim. 
tarafından
Benımde en korktugum donemdı memeden kesme ama sukur oyle kolay gectı kı :) senınde ınsaAllah hemen unurur
(2,923 puan) tarafından
Çok şükür 2 günde unuttuk. Ama stresi ve o 2 gün yetti sağolsun :)
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ellerin mütüş bebiş sjsjsj fincan da çok şık duruyo. Afiyet olsun. Birisi bana kahve yapsa da ben de içsem skskksk
tarafından
Ellerim 100 kılo benın :D yapayımm ayıpsınn
(9,076 puan) tarafından
Benim ellerim de aynısı. Kralsın seeennn sjsjsj
0 oy
(9,889 puan) tarafından
Bende şimdi anneme geldim öyle uzanıyom
tarafından
Ohh ıyı keyfılerr
0 oy
tarafından

Sen tombik el görmemişsin canım.. Gayet güzeller benimkinin yanında :D

Afiyet olsun kuzu uyuttum adam öğle yemeğine geldi onu geçirdim ayaklarımı uzattım yatıyorum... ❤️

tarafından
Kız kahve fotolarında da ozellıkle sısko cıkıyo :D sıskoluk fobım var benım zamanında 100 kıloydum :D ohhh yat dınleeen
tarafından
Nasıl verdin kuzum dün gördüm kızla ikinizi baya zayıflamışsın maşallah
tarafından
Kuzum benımkı saglıjlı bır sekılde degıldı, ama sunu bil yemedıgınde kılo verıyosun, yani zaten az yıyorum deme :D bende oyle dıyodum bırgun bır baktım evet yemek yemıyormusum ama yemek dısında ne varsa yıyormusum
tarafından
Bu hamilelik benim midemi genişletti galiba balım ya ne bulursam yiyorum gece yarısı kalkıyorum acıkmışım hemen yemeğe başlıyorum durduramıyorum inşallah doğurunca geçer :(
0 oy
(163,332 puan) tarafından
meltoda izmirde yakinmisiniz birbirinize
tarafından
Yapalım bır bulusmaaa onunlaaa :D
(163,332 puan) tarafından
yapin valla
0 oy
(7,466 puan) tarafından
Kızım sabahın köründe uyanmıştı öğle uykusuna yatirdim sağı solu toparladim oturdum çay içiyorum. Yemek yapacaktım doğalgazı kesmisler kaçak varmis. Umarım yemek vaktine kadar gelir. 
tarafından
Amaaaan gelmesın bahane olur dısardan yersınızz :)
(7,466 puan) tarafından
Eşim sorun etmezde kilolar aldi başını gidiyor dışardan yemek istemiyorum o yüzden :)
tarafından
Bu sıtede kılom fazla dıyen en son 55tı :D cıddıye alamıyorum o yuzden
(7,466 puan) tarafından
Ben 70 im :) üniversiteye giderken 55 kiloydum artik rüyamda görürüm o kiloyu
tarafından
Bende 68 :D sen yıne unv de gormussun oetaokulda 55tım ben
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Yatılı misafirler benim bebeğim onların bebegi çocuklar taşınmak üzereyim ev toplu gelen misafirler hasta bebeğim yeni iyileşti kafayı yemek üzereyim yani :D
tarafından
Ruhum daraldı okurkeeeen
(1,020 puan) tarafından
Valla benim de ruhum pek aydınlık değil bacım:D
0 oy
(7,808 puan) tarafından

image

Bende işbaşı yaptım kuşum afiyet olsun:)
tarafından
Ahhh işimiz olsa da bızde yapsaaak ısbasıı ne guzel calısmak :)
(7,808 puan) tarafından
Valla bende evimin hanımı olsam diye dua ediyorum herkes kendinde olmayanı istiyor demek ki:)
tarafından
Sen evının hanımısın kuzum zaten :) hemde eli ekmek tutan hanımısın, işleyen demir ısıldar, bır annenın yapabılecegı en guzel seydır calısarak cocuguna daha guzel bır gelecek hazırlamak
(7,808 puan) tarafından
Bizimki biraz mecburiyet oldu tabii ama vardır bundada bir hayır

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 664 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 489 göst.
+4 oy
18 cevap 1,047 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,764 puan) tarafından soruldu
+4 oy
25 cevap 728 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,718 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,676 soru

24,062,151 cevap

330,173 kullanıcı

...