0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (2,004 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Gebe miyim ovulasyon testi ile gebelik öğrenen varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Yumurtanız varmış gebe degilsiniz yani .. ama adet döneminde yumurtlama olur mu çok tuhaf 
(2,004 puan) tarafından
O yüzden sordum  çünkü ovulasyon testi yaptım da çatlama sonrası hemen cokk açık çizgi oldu öyle devam etti hayalet şeklindeydi smdi belirgin görünce şaşırdım tansiyonm düşüüyo midem kötü oluyor arada köydeym yoruluyorm ondan mı dıye düşündüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ovulasyonla ogrenılmez kı, gebelık suphen var mıydı Nıye yaptın testı
(2,004 puan) tarafından
Tansiyonm çok düşüüyo midem bulanıyor köydeym yorgunluktan da olabilir memlekete geldik
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Çok yumurtası olanlar ayda iki kez yumurtlayabilirmis sanki böyle bişey duymuştum ama senin adet gününde yumurtlaman oluyor bikez daha o kesin kanama olacakmi bakalım
(2,004 puan) tarafından
Âdet döngüm çok uzun değil 26 gün geçen ay 3 gün önce olmuştum hatta iki defa yumrutlama olacak kdr uzun değl onla alakası varmı bilmiyorum da şaşırdım böyle çıknca daha önce hayalet cizgiydi
0 oy
tarafından
Ablamda böyle yapmıştı sonrafan birde gebelik testi yaptı pozitif cikti
(2,004 puan) tarafından
Ay İnşallah canım bıraz umutlandım çünkü daha önce görmedim böyle hayalet çizgiye dönmüştü ayın ortasında öyle devam etti
0 oy
tarafından
Söyle birsey bende denedim bu tarz cizgi konularında hamile olabiliyorsun adetin geciktirme test dene derim
(2,004 puan) tarafından
Köydeym Canm şuan öyle durumum yok gecikse eşime derim olmazsam bugün yarın ilçeye gidelim derim smdı adamı heveslndrmek istemiyorum
tarafından
Kac gun var adetine
(2,004 puan) tarafından
Bugün

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 800 göst.
0 oy
4 cevap 182 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.