0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (241 puan) tarafından
Pazartesi boşanma davası acicam, eşim beni aldatiyormus, ta 1 ay önce yakalamıştım, hala görüşmeye devam ediyormuş, elimde resimler.deliller felan var, ama o beni mağdur ettiği için şuan bu evden gitmek istemiyorum evimde kalmak istiyorum onun bu evden gitmesini istiyorum, kendiside boşanmak istemiyor zorluk çıkarıcak büyük ihtimal, evimde kalma hakkım varmı bilen, bana bu evde huzur verirmi.onuda bilmiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(2,083 puan) tarafından
Evden gitme uzaklaştırma aldır o gitsin evden davayı da aç elin sağlam korkma sakin tehdit edecek çok havlayacak geri atma şuan herşey senin lehine
(241 puan) tarafından
Bende evimde durmak istiyorum ama bu şahsiyetin bana burda rahat vereceğine pek emin değilim. Kapının kilidinide değiştirmem. gerekiyor
(2,083 puan) tarafından
Uzaklaştırma alırsan hele bı gelsin hem mahkemede işine yarar hem hapse girer
(2,083 puan) tarafından
Yüz kızartıcı suçtan çocuğunu görme hakkı bile verilmez hayatınızdan tamamen çıkarırlar bütün haklarını sonuna kadar kullan bak davayı açtıktan sonra hakaret edecek hemen git hakaret davası aç o yaptıkça sen dava aç donuna kadar alırsın
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Evden gitme o gitsin, gitmezse uzaklaştırma al, avukatın varsa hemen o yapsın evde sen kal 
(241 puan) tarafından
Avukatım.yok henüz
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Tabiki var zaten gitmemek gerek yoksa terketmiş gibi görünürsün uzaklaştırma aldır yürüsün kendi gitsin
(241 puan) tarafından
Boşanma davası açıp gidince  bişey olmuyor diye biliyorum
(4,583 puan) tarafından
Benim kuzenim boşandı avukatı öyle demiş evini terketme demiş boşanana kadar oturdu
(241 puan) tarafından
Allah Allah ilginçmis
(4,583 puan) tarafından
Valla öyle dedi ne bilem gidersen evi terketti der falan demiş avukat belki.onlarin mevzu baskadir
0 oy
tarafından
Uzaklaştırma isteyin ve durumu hem onun ailesine hem kendi ailenize açıklayın. Delillerim var demeyin ama 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 219 göst.
0 oy
12 cevap 338 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 855 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kelebegnomru (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,617 soru

24,061,244 cevap

330,157 kullanıcı

...