0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (587 puan) tarafından
Tiroid için ilaç kullanıyorum kullanmadan önce adetlerim çok düzensizdi uzuyordu ilaçlardan sonra 28 güne düştü düzene girdi yani hiç uzama olmadı ama bu ay gecikti 4 gün çocuk istiyorum zaten de hiç adet belirtim de yok ama test yapmaya da korkuyorum hani yine düzensizlikden dolayıdır diye troid ilacı kullanıp da yine düzensizlik yaşayan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından
Bende haşimato var. Öğrenmeden önce de düzenliydi regl döngüm birkaç gün oynardı bi de 4 gün sürerdi 

. Ilaç kullanmaya başladıkça 6 gün sürmeye başladı ve döngüm TSH 2.30'lara gelene kadar 3-4 gün erken veya geç olacak şekilde oynamaya başladı. 27 gün fix oldu. Azıcık yükseldi bi ara yine oynamaya başladı. Normal olabilir bu değişim, olmayabilir de. Kaset test varsa deneyin ya da kan verin bence. 
(587 puan) tarafından
Bende tesadüfen öğrendim troid yüksekliğini şimdilik 4 lerde yapmak istiyorum ama korkuyorum işte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum aslında. Peki ilaçları bırakma durumunuz oldu mu
(1 puan) tarafından
Hayır tabii ki de. İlacı bir gün olsa içmemek bir anda yükselmesine sebep olur tekrar düşürmek ayları bulur.
(587 puan) tarafından
Sürekli kullanıyorum şimdi önümüzde ki ay tekrar doktora gidecem bırakacak duruma gelineceğini sanıyordum
(1 puan) tarafından
Yok ömür boyu kullanılması gerekiyor zaten sentetik hormon herhangi bir zararı yok. Vücudun üretmediği / üretip öldürdüğü hormonu dışardan alıyoruz
-Reklam-
0 oy
(177 puan) tarafından
Hipotirodim var kendimi bildim bileli duzensizdir tiroid rahatsızlığım gebelikte cıktı 2 dogum yaptım ilaca devam 
(587 puan) tarafından
Peki ilaç kullanım durumunda adet düzensizliği olur mu yine
(177 puan) tarafından
Benim adetim agrı kesici ve aferin soguk algınlığı hapı ile 10 gün gecikti öyle bir şey ki olmadık seyden stresten bile gecikir stres sıkıntı yapmayı bırakıncada duzene giriyor
(587 puan) tarafından
İlaç falan kullanmadım hiç bu ay da hatta bu ay en stres yapmadığım aydı diyebilirim de İnşaAllah düşündüğüm gibi hamileyimdir
(177 puan) tarafından
İnsallah canım
0 oy
(24 puan) tarafından
İlaç kullanmama rağmen en son ramazan bayraminda regl oldum canim
(587 puan) tarafından
Hadi ya aslında ilaç dan sonra düzene girmesi gerekiyor hiç mi düzelmedi
(24 puan) tarafından
Ameliyat oldum üç yil önce hormonlar rahatlamıştı ama hamile kaldım doğumdan sonra yine sıkıntılar olmaya basladi
(587 puan) tarafından
Tiroid için mi ameliyat oldunuz
(24 puan) tarafından
Evet canım guatr da vardı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
+1 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy