0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Üç yaşına basacak Eylül'de pandemi cocugu hep kapalı  alanda büyüdü yedinci kat kapalı bir mahale bir tane arkadaşı bile yoktu zavali kızımın aile desen uzaktı senede bir gelse gelemzse sklyordu hep TV izlerdi telefon izlerdi biz evimizi belli zaman snra taşıdık eşim çok pis alistirdi sürekli cips meyve suyu cuyalata ama hergun alırdı eli boş gelmezdi hep bakala gotrudu bak ona okdr alistrma alismasin dedim yok kizimdir bişey olmaz flan biz taşındık smdi eşim eli boş nezman gelse ağlıyor kendini yerlere atyor bakkalların onunde geçemez olduk yolumu uzatyorum degistyroum para yok hayır olmaz desem yolun ortasında yirtyor bas bas park görse yine aynı seyi yapar ağlar patlar resmen telefon şifre koydum bile yine aynı yirtyor aç aç.dye TV ye saryor elimden geldikçe etkinlik falan yapyorim parka cikaryorim yine aynı hele misafirlige gidersem Duman edyor ortalığı gel buraya oralara grme dyorum bugün halamlqra ve ogularinin evine gttik oda oda geziyor dolaplqri tek tak açıyor cekmcelri tek tek açıyor ytaklarin ustine cikiyro okdr utandım ki kız cocuklqri çok yaramaz olurlar derler ama benm hayatımı zindan edyro daha tam kendini ifade edemiyor yolda yürürken de öyle mıy mıy duz yürümüyor sağa koşuyor sola koşuyor arkasına dönük koşuyor deli oluyorum artık napim Allah rızası için 

3 Cevaplar

0 oy
(163,446 puan) tarafından
kiz hicmi parka oyun evine ne goturmediniz anaa
tarafından
.  Çok üzgünüm mecbur pandemi oldu bitti derken zaten yasadigim şehir mahalae olarak iğrenç ti
imkanin varsa hemen bi yaz okuluna yazdir
tarafından
Yaşi küçük ama almıyorlar tek bir kires alıyor oda beş bin aylık istyor üç buçukta yilk kırtasiye malzemeleri için istyor eşim zor yetistryor aslında bir fabrika ya bağlı orda calisrsan para vermiyrosun dedi kiresteki kadın ama fabrika üç vardiya gece de calisyorsun falan gece ise gidersem kızıma bakacak kmse yok bende gonderemedim üç yaşına basmadan kmse almiyor
zor yaa ama sen havalar duzeldi hergun cik yuru bisiklet falan bindir acilsin bi disarda kiyamam yaa
tarafından
Hergun dışarı çıkaryorum valah bisiklet aldık blmiyorum yaa enerjisi bir tuhaf aynı anda yatyoruz kalkıyoruz gözleri gdyor yine uyumuyor iki.uc.gunde bir uyuyor ben yoruluyrum kansızlık da var vucutum agryor artik
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Benim kızım da ekim de 3 yaş olucak.yolda yürürken elimizi tutmak istemez telefon istiyor ama kesinlikle vermedim iki çocuk büyutum biri bile benden para istemez bakal istemez telefon istemez  bu kızım biraz sorunlu telefon vermeyince ağlamaya başlıyor du ama sabrımi hep zorladım şuan istemiyor artık babaları bimden abur cubur getirirse veririm onun dışında hiç vermem sende biraz sabrını zorla sabırlı ol düzene koy dışarı çıkart parka çıkart 
tarafından
Valahi hergun hergun dışarı cikaryroim ailem burda biz gdyoruz onlar gelyor baya açiliyro motorlu bisiklet bile babası aldı her oyuncağı alıyoruz yeterki sklmasin ağlamasın dye yok olmuyor ağlıyor bagryro cagryro para nedir bilmez ama bakkal tanıyor byle görünce uzaktan koşuyor şeker alır etpuf oluşun cips dondurma eşim çok alistrdi artık baş edemiyoruz yemin ederim bide misafrlkte canımı cikaryro feci bı şekilde
(188 puan) tarafından
Zor işin Rabb'im kolaylık versin sen sabrili ol inşallah düzelir
tarafından
Vala inşalalah
0 oy
(17,266 puan) tarafından
Bol bol sosyalleşebileceği alanlara götür. Aslinda anormal bir durum yok, çocuk keşif döneminde hep evde durmuş. Şimdi yeni alanlari görünce yeniden o döneme gidiyor. Başkalarina karşi mahcup oluyoruz ama elden gelecek bişey yok. Çocuğunun hareketliliğinden rahatsiz olmayacak insanlarin evine gidin. Oyun alanlarina, parklara götür. Bazen dişarda yemek yemeye gidin. Her türlü hazirlanmasi lazim hayata. Cips kola yerine hergün bir meyve alsin eşin. Çocuk heyecanla bugün hangi meyve gelecek diye beklemeye başlar. 
tarafından
Meyve zaten sürekli yer süt içmez peynir zeytin yumurta hayata yemez eşime okdr alma dyorum çok ağladında yolda falan alırsın san baska da alma zırt pırt sağlıklı bişey değil dye her istediğini yapyor alıyor biseyde beğenmiyor kmse rahatsız olmuyor ama ben utaniyrium gerçekten insalar dyecek bu eğitim vermemiş falan süreklu parka gdyoruz arada mağazaya gideriz alt üst eder ordaki çalışanlar bile sasiryor öğünü kabinde kıyafet denedim eşim yanundaydi dyordu masadaki kadın çamaşırları eline almış salamis.kosmus.rezil olmuşum anlatırken gülüyorum yemin ederim:) napacami sasirdim yemin ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 689 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 931 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 281 göst.
0 oy
4 cevap 315 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,622 soru

24,127,375 cevap

333,813 kullanıcı

...