0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Bundan yaklaşık 2 ay önce babamin evindeydim çocuğuma eşimle boşanacaktık 4 ay kaldım ama o 4 ay boyunca üvey annem bana hayati zindan etti demediğini bırakmadı gidelim istiyodu bizim yüzümüzden hep babamla kavga ediyodu boşanma konusu açıldığında da suratı dusuyodu  hemen o yüzden geri dönmek zorunda kaldım evde huzur bırakmadı çünkü babamda iki arada bir derede kaldı ona da üzüldüm çok ama geldiğimden beri hiçbiri arayıp sormadı bile ne yaptın ne ettin diye 3 erkek kardeşim var ama hiç arayıp sormazlar onların buyuguyum ama hiç bayramı bile kutlamadılar yani aile bağları çok kopup hep benden bekliyorlar aramamı sormamı annem babam dahil hiç arayıp sormazlar aramasam aradıktan sonra da trip yapıyolar hiç aramıyosun diye eve gelmişim insan bir merak edip aramazmi arada ne yaptın ettin iyimisin diye o yüzden bende 1 aydır ne arayıp soruyorum onlarda aramiyo gitmeyi de düşünmüyorum artık sizce haksız mıyım ama bu nasıl bir aile?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısın valla şöyle yap direk bişey bulamadım ben olsam bende böyle yaparim 
(121 puan) tarafından
Ya hayır kendileri hiç arayıp sormaz ben aramadigim sürece sonra aramayınca yine ben suçlu olurum biktim artık suçlanmaktan surekli birazda siz merak edin nasıl ailesiniz
tarafından
Merak etseler ararlar canım benim annem babam calisiyo ben aramam müsait olmazar diye annem günlük 5 dk olsun arar ne var ne yok konuşur kaatiriz babam hiç aramaz o da annemden öğrenir çünkü yani ne biliyim mesafe koydugun senin için iyi sana değer vermiyorlar ama seni yıpratıyolar en iyisi kendi ailene bakmak
-Reklam-
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Asla aramam gorusmemde yabancı bunlardan iyi
(121 puan) tarafından
Babama üzülüyodum  iki arada kaldı diye ama en azından arayamaz mi o kadsr mi çekiniyor karısından anlamadım ki bende aramıyorum artık ama
(2,489 puan) tarafından
Babanada uzulme bence dedigin gibi arayabilirdi en kötü

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
22 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pelinsu (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (294 puan) tarafından soruldu