0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Arkadaşlar yaz hamileligi geçiriyorum dogumuma 3 ay var mustakil bir evde mahallede yaşıyorum komşularım ve çocukları çok şiddetli ses yapıyorlar sabah erken saatte başlıyorlar gece 12 ye kadar saygısız çoğu hiçbiriyle muhabbetim yok evde uyuyamıyorum is yapamıyorum dinlenemiyorum disari çıksam bile nereye kadar disarda durucam polise zabitaya soledim biz cocuklara bisi yapamayiz dediler yasadigim stres sinir olarak geri donuyo napicam bebegi ne derece etkiler bu durum korkuyorum çok çaresizim gidecek kalacak yerimde yok yani yaz  bitesiye kadar ne olur akıl verin 

4 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ne yazikki herkesin problemi bu.bizimde sokakta çocuklar gir desen olmaz oynama desen olmaz onlar çocuk.analarinin akıl etmesi lazım bunu
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından
Maalesef çözüm yok ya bide tek ev varmış gibi pencere kenarında doluşuyorlar geçen sinirlendim bagrmayın bebek yatıyor diye tamm dediler 5dk sonra gene aynı çocuk sesi evin içinde resmen ya bebeğim rahat yatamıyo aile saten evden cıksında kimi rahatsız ederse etsin modundalar 
(20 puan) tarafından
Peki ne yapicam nasıl stressiz geciricem baska bnm  kendim için yapabileceğim birsey varmi
(693 puan) tarafından
Kendine doğuma kadar bir uğraş bulman lazım o seslere kulaklar tıkanması için Baska da ne olur bılemıyorum ki yanı sevdgn bişeylerı evde ugrasabilirsın boyama GB hediyelik eşya yapma bebeğine hırka ceket örme GB seyler
(20 puan) tarafından
Ben bu seslerden evde iş bile yapamıyorum odaklanamıyorum hiçbiseye onu nasıl yapicam
(693 puan) tarafından
Ailen uzaksa gidebilirsin tatil amacı eşine söyle bir kac gun sakın bir yerler gıdın uzaklaşın belki bunlar iyi gelebilir
(20 puan) tarafından
Annem akraba yanında kalio birkacgunde yeterli olurmu bilmiyorum
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Bizdede ayni sorun var malesef oglum hic uyuyqmiyor sabahtan aksam 12ye kadar evin dibinde oynuyorlar bide bizim evin duvarini kale yapiyolar pencereye vuruyorlar  esim defalarca bagirdi boş 
0 oy
(993 puan) tarafından

Senin gene iyi hayatım bizim burada bangır bangır müzik dinliyorlar bide komşular açan kişiden istek istiyor :D 

(20 puan) tarafından
Müzik gene iyi ciyak ciyak bagirmalarindan iyidir

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 438 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 545 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 364 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,017 soru

24,052,283 cevap

329,721 kullanıcı

...