0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Bugün 4 km yol yürüdüm önceki gün de iki km falan yürümüşümdür son 15 gün kaldı doğuma artık doğum yapmak istiyorum üç dört haftadır açılmam var buna rağmen sancı gelmiyor :((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hurma 

İlişki 

Ilık duş 

Merdiven çıkma 

Sguat 

Meryem Ana otuydu sanirim
(993 puan) tarafından
Kanki 36 haftalık hamileyim bunların hepsini yapıyorum çabuk doğsun diye ama belirti bile yok :D
(25 puan) tarafından
Canım bende bunların hepsini yapıyorum ona rağmen yok ve tüm hamileliğim boyunca hep hareketliydim çok gezdim ne biliim ev işi olsun misafir olsun hiç kacinmadim geleceği yoksa gelmiyor sanırım :)
-Reklam-
0 oy
(3,162 puan) tarafından

41. Haftada doğuran ben :D istersen amuda kalk istediği zaman gelir bu bebisler böyle

(25 puan) tarafından
İki gündür bu kadar yürümeye gelmiyorsa bende o kadar bekliycem bu gidişle:))
(3,162 puan) tarafından
Merdiven çıktım yürüdüm ananas yedim hurma yedim. Söylemese ayıp ilişki tetikler dediler onu da denedim :)
0 oy
(882 puan) tarafından
Vallahi hayatım 38+2 de doğurdum ozamana kadar ne sancı ne yalancısı ne gerçeği hiç bişeyim yoktu göbek düşmesi vs yaşamadım tak doğuruverdim amansız :) herkesde gerçekten çok farklı ilerliyor doğum suyum bile birden gelmedi azar azar 5 saat suyum geldi açılma vs yoktu suniyi verdiler çatır çatır doğurttular yemin ediyorum bak yine aklıma geldi nasıl doğurdum ben ya diyip duruyorum :)
(25 puan) tarafından
Hahaha :)) çok güldüm Allah da sizi güldürsün benimde yok hiçbir şey beni gören çok şaşırıyor birde hareketliyim son haftalardasin nasıl böylesin falan sizin gibi birden oluverir belki inşallah sonuna kadar beklemem çünkü suni sancı almak istemiyorum
(882 puan) tarafından
Aminnnn. Hiç korkmayın ben yaşadıysam herkes yaşar okadar açık ve netim sonu çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
0 oy
tarafından
40 haftaya kadr yolu var sezaryenmisin?
(25 puan) tarafından
Yok değilim şuan için herşey normal dedi doktor hatta 41 inci haftaya kadar bekliomus
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Gelmez canım gelmezz vakti dolmada. Gelmez. daha 2 hafta var bı de :) 
0 oy
(1,224 puan) tarafından
42. Haftaya kadar bekleyip sezeryana giren ben yapmadığım şey kalmadı gelmicekse gelmiyor ya

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 311 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 588 göst.
27 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asrı Saadet (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 466 göst.

Kategoriler

1,477,482 soru

24,184,292 cevap

336,512 kullanıcı

...