0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (1,929 puan) tarafından
Kızlar daha önce hiç öyle yapmadım yapan var mı daha doğrusu hiç kelle yapmadın nasıl yapılır bilenler püf noktaları ile söylesin 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız iyi dokunuyonuz sakatata ya, elıme alamam bırak yemegını yapmayı gordugum yerde basım donuyor
tarafından
Sevıyor dıye kelle yapabılecegım tek kişi cocugum :D onu da artık bayılırım yaparken
(6,541 puan) tarafından
Kelleye bende ellemem. Ama digerlerini severim. Esimi tembihledim aksamdan dalak ,ciger,bobrek,yurek hepsini al getir dedim :D
tarafından
Yok valla her kurban esımle anlasıyorum bagıslıyoruz :D benım fobim gibi kurban eti dogramak :D
(1,929 puan) tarafından
Anladım canım benim 12 yıl sonra bir ilki yapayım dedim
(6,541 puan) tarafından
Bende cok hoslanmiuorum dogramaktan ama iyi oluyo. Eve gelen giden oluyo insanlar ikram bekliyo falan :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz firinda yaparız çok güzel oluyor ☺
tarafından
Ateş yak dışarıda onu bir güzel koy ateşe o tüyleri falan hep gitsin sonra da bıçakla iyice sıyır sonra da bir güzel getirip yine yıka sonra da fırına at biz öyle yaparız miss gibi olur ve kendiliğinden dökülür eti falan ☺
(1,929 puan) tarafından
Anladım canım farklı imiş bizde de normalde ateşte olur ama böyle değil sadece ateş
tarafından
Annem tandirda yapardı canım o da güzel oluyordu firinda değil de tencere de onu mu diyorsun
tarafından
Sumuklerini napiyorsunuz:)) oda firindami pişiyor
tarafından
Kız Allah canını almasın onu yıkıyoruz ne sümüğü sümük mü kalıyor garibim de ☺☺☺
0 oy
(163,375 puan) tarafından
daha once hic kelleye dokunmadim dokunanmamda ben ☺️
(1,929 puan) tarafından
Annem küçükken zorla oturtturdu başına bende sevmem ama kocam için
0 oy
tarafından

Ayy kelle deyince aklıma hep sümük geliyor..

Bildiğim kadarı ile burnunda sümük var ve vura vura temizliyorlar :D Onu duyduğumdan beri ben kelle yemem

(454 puan) tarafından
Sabah sabah etten soğudum oysa ki kavurma için et bekliyordum :)
tarafından
Kavurma bende seviyorum yapacagimda ama kelle ayrı bir mesele canim :)) valla bağırsak yemege raziyim
(1,929 puan) tarafından
Bağırsakta fena bu yüzden kelle yemiyorum
0 oy
(2,923 puan) tarafından

Selam okunur yeminle. Asla kırmızı ete bile bir hallere dokunuyorum. Cesaretli kadınlar var :D

(1,929 puan) tarafından
Kocam sağolsun çok seviyor
0 oy
(7,103 puan) tarafından
Ben bicakla derisini yuzerim burnun disinide kirar cikaririm temiz yikadiktan sonra dudukluye koyar az yarmada atarim yarma corbasi olur cok lezetli olur 
(1,929 puan) tarafından
Maşallah canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
26 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 832 göst.
12 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (904 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,139 soru

24,082,420 cevap

331,272 kullanıcı

...