0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,882 puan) tarafından
5 günlüğüz şu an. Sarılık olduğu için mama takviyesi de veriliyor sutum var çok şükür. Meme çatlağın olduğu için mamayı göğsümü dinlendirdigim zamanlarda veriyoruz. Kaşık biberon kullanıyoruz meme reddi olmasın diye ama emzik tutturdum bazen emmeden sonra hala meme isteyip ağlayabiliyor çok acı çektiğim ve ilaç surdugum için emzik veriyorum arada. Sütümü sağıyorum mastit olmamak için birikeni de mama gibi takviye veriyorum. Ama sütüm yağlı olduğu için su an kasıktan içemiyor biberonla versem meme reddi yapar mi acaba yardımcı olabilen olur mu

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yagli da olsa az az kasikla vermelisin bence hızlı hızlı aksi halde onun da kolayına gelecek.  Gerekirse mama ver ama biberon verme diye düşündüm kendimde hep . Ağrılı bi haldeydim sen gibi çaresiz mama verdim . Ama geciyor kisa zamanda insaellah biraz sabır 
tarafından
Bu arada hayırlı olsun Allah mubarek etsin ve size de gecmiş olsun
(2,882 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından
Emzik ve biberonun her zaman meme reddi yapma durumu var o yüzden tavsiye etmem biberonu parmak eds yapabilirsiniz YouTube videoları var mutlaka izleyin o yöntemi deneyin.
0 oy
(2,104 puan) tarafından

Sütün varsa niye mama takviyesi veriyorsun? 

Biberon ve emzik meme reddinin en büyük sebebidir.

meme ucu çatlağı emzirmenin başlarında illa ki olur herkeste olur olmaması imkansız ilaç olarak ne suruyorsun bilmiyorum ama lansinoh sürebilirsin bebeğe Bir zararı yok ben sürüp emziriyirdum 

Yani emzirmeye bir engelin yok. Emzirmezsen hem meme ucu çatlağin çabuk iyielsmez hem de bebeğinde  meme reddi başlar şuan çok küçük daha 5 günlük sık dişini emzir 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
3 aylik oldu dogdugundan beri meme+mama veriyorum bende avent biberon kullanıyorum (seçtiğin biberon çok önemli) emzikte kullanıyorum çok şükür emmede sorun yaşamadık şimdiye kadar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 459 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
13 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cananne (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 978 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,100 soru

24,149,263 cevap

334,826 kullanıcı

...