0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,108 puan) tarafından
Biz uzaktayız eşim bayramda memlekete gitmek istedi ben kaynanamlarla küsüm o yüzden gitmedik geçen bayram ben memleketteydim kaynanamla aramız limoniydi kaynanam kızına başka şehre gitmiş ben gitmiyim diye gitti herhalde çünkü normalde kızı gelir bayramda bu ramazan bayraminda kaynanam gitmiş kızına. Aramızı bozuk olmasının nedeni de biz memleketteyken kaynanam hiç beni arayıp da bize de gelin falan demedi ben mesaj attım gelmek istiyorsan gelip alalım dedi sadece başka da hiç arayıp sormadı davet falan etmedi sonra da ben eve gideceğimiz zaman bizi uçağa bindirir misiniz diye aradım benim gönlüm yok bindiremeyiz annengil bindirsin dedi ondan beridir konuşmuyorum numarasını falan sildim. Sizce napiyim bu bayram ariyim m bu arada eşim tarafsız naparsan yap diyor karışmıyor 

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Boyle böyle kalpler soğar Huzur kaçar ve çocuğun hicbir zaman kalabalik aile ziyaretlerinde annesini mutlu goremez. Gel sen bi adim at ara cennetin kapisini ondan once acmis ol kardesim bayramda kusluk olmaz ölümlü dunya kimsenin gazina gelme derim o da usulunce davet etmis kendince ucak mevzusunda guzelc2 soylemis hakaret etmemis . 
-Reklam-
0 oy
(24,491 puan) tarafından
Ben aramazdım. Evet büyükler evet eşimizi doğurup büyütmüşler ama bizde onların evlatlarını mutlu eden, onlar için çalışan, onlara evlat veren insanlarız azıcık insanca muameleyi hak ettiğimizi düşünüyorum insanca davranmayanda insanlık beklemesin diyorum 
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Memlektte kendi evinde miydin yoksa kendi ailenin evinde miydin? İnsan kaynanasinin evine giderken davet bekler mi o ev sizin de eviniz ocağınız? Belki o da ben davet edince mi gelecekler diye kirilmistir. Mesela annene giderken hep onlar davet ediyo da oyle mi gidiyosun. Gereksiz bi tartisma olmus uzatmaya degmez ara bence hem sevap hem vicdani rahatlama
0 oy
(395 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

okumadım postu tam ama başlığa göre yazıyorum tabiki aramak önemli eşin içinde olsa aramalisim aranizda her ne geçtiyse geçsin bence bayram bunun icin var kuslerın barışması için darginlarin bir araya gelmesi icin

şimdiden bayramınız Mübarek olsun ♡
0 oy
(8,259 puan) tarafından
Sen arayıp geliyoruz demeliydin. Ailenin evine gidip kaynanana gitmeyince haklı olarak alınmış Bi de onca günü annende geçir isiniz düşünce kaynananı arayın olmaz yani hoş davranmamissiniz
(2,108 puan) tarafından
Ama ben hep aradım sordum o beni hiç aramadı ayrıca köyde düğün varmış ben başkasından öğrendim beni arayıp düğün var düğüne gidleim bile demedi ben mesaj attım düğün varmış diye gelmek istiyorsanız gelip alalım dedi bende gelmek isterim tabii ki dedim sonrada hiç aramadı almaya gelelim diye
(8,259 puan) tarafından
Yani direkt gitmeliydin bence bilmiyorum ayrımcılık yapmışsın ve kaynanan da bunu hissetmiş öyle davranmış aynısı annene yapılsaydı mesela üzülürdün ama kaynanan da bir anne ve sayılmak istiyor haklı olarak
0 oy
(992 puan) tarafından
Bana göre ortada herhangi ciddi bir sorun yok hiç konuşmayacak kadar ama yaşayan sensin kalp senin eğer arayabilirim silecek halim yok tamamen hayatımdan diyorsan ara ki doğrusu bu olur ama hayatımda olmazlarsa daha iyi diyorsan arama kararın ne olursa olsun zaten eşinle evli oldugun muddetce illa bir araya gelip eninde sonunda konuşacaksınız bence :)

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 353 göst.
0 oy
7 cevap 707 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne-00 (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 446 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 848 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,217 soru

24,180,367 cevap

336,294 kullanıcı

...