Kızlar dalin mi yoksa unibaby mi hangi marka ddaha iyi ??
Mustela en iyisi yagida şampuanida canim
İnstagramda muhendisinoglu diye bi sayfa var, orada ürünler hakkında karşılaştırma falan yapıyo. Bebek bezi-yağı, ıslak mendil, şampuan, vb... Yıldız listesindeki ürünler daha az kimyasal iceriyo, tavsiye edilir falan diye ayırıyor. Güzel bi sayfa, tavsiye ederim.
Ben her ikisinden de aldım mesela şampuan uni baby yağı dalin gibisinden :)
Dalin daha iyi canim
Dalının şampuanı ilk 3 ay bana ebe kullanma konak yapıyor dedi sonrasında kullanmak istersen kullan dedi canım dalın artık eski ürünleri gibi ürün çıkarmıyor oda konak yapıyor dedi
Kızım doğduğundan beri dalın kullanıyorum ne konak oldu ne başka bisey bebek yağı olarak johnsons baby almistim. Pişik önleyici yine dalın pisim kremi bepanthol.
Dalin kullaniyorum bi kez konak olur gibi dustan snra pul pul oldu alninin oralsr yag surdum bekledim snran oralari silip ykadim bidaha da olmadi ben sampuandan oldgnu dusunmuyorum oyle olsa hep olur oglum uc aylik .. bence bosa paralar bayilmaya gerek yok pahali markalara
İkisinde olabilir canım bende bunlardan birini alacam
Ben unibaby kullaniyorum dalindrn daha iyi bence ama bebrk cildi de onemli canim benimkine o iyi geldi
Ben mustela kullanmayı düşünüyorum onun haricinde kullanırsam bübchen marka kullanıcam canım
Ben sebamedd aldım canım
Ben dalin aldım kullandım bi sıkıntı olmadı ama bundan sonra hipp diye bi markanın şampuanı var içinde zararlı kimyasal maddeler yok dalinin içinde bayağı kimyasal madde varmış onu kullanmıycam artık.
Dalin kullanıyorum konak bile olmadı başı :)
İkiside kimyasal deposu canımın iyisi mustela bence bebek cildine en iyi gln
Yağını da şampuanınıda dalin kullanıyorum
Ben hakiki yapılmış zeytin yağı sabunu kullancam inşallah
Ben mustela kulaniyorm memnumum
Canım bende ersağ kullanıyorum kimyasal yok içinde bitkisel bugün 1aylık oldu başındada konak falan yok şampuanı duş jeli ve bebek yağı var gayet güzel
1,488,055 soru
24,324,406 cevap
345,431 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın