+1 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (1,753 puan) tarafından
Kızlar ayrıntılı bi şekilde bilen yazabilir mi çok acil çaresiz kaldım. Çocuğum hasta doktora da götürdüm 

5 Cevaplar

0 oy
(9,614 puan) tarafından
Nwyi var gecmis olsun post ciksin canim
(1,753 puan) tarafından
Kuzum bronşit oldu toparlayamıyoruz
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
daha sabah bir sohbet dinledim. 1000 ihlas bu arife günü okunursa ismi azam yerine geçip ardından gelecek dua kabul oluyormuş. dene bence
(1,753 puan) tarafından
Tamm kuzum denerim
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Ben ezbere bilmiyorum canm YouTube de var hoca okuyor sen tekrar edip dua edersin 

Rabbım şifa versin inşallah nazardir bence bol bol okursan geçer 

Ha birde abdestli bir şekilde elini çocuğun başına koy fatiha süresini oku ve elini yıka içinden evladimin üzerindeki nazar yada hastalık suyla akıp gitsin diye dua edip yıka elini 
(1,753 puan) tarafından
Tamm canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
500 yaşın topla canım❤️
(1,753 puan) tarafından
Tamm canım onu da yaparım
0 oy
(4,189 puan) tarafından

İsmi azam duasını okumadan önce niyetini yapıp sonra 3 ihlas okuyun üzerine de ismi azam duasını bitince de 3 ihlas daha okuyup Allah'ın isimlerini okuyun.

Duanızı ederken ismi azam duan hürmetine, isimlerinin arasında sakladığın o gizli ismin hürmetine ( isimlerin arasında bir isim varmış ki o isimle ne dua edilirse edilsin kabul olurmuş o ismi Peygamber Efendimiz söylememiş sadece o okunur diye.) istiyorum deyip duanızı kapatın. Duanızın başında ve sonunda selavat çekin mutlaka. Bir de otururken temizlik yaparken çocuğunuza niyet edip Ya Allah Ya Şafi çekin dilinizde bu olsun sürekli inanarak ettiğiniz her dua vakti gelince kabul olur.  Selavatsız dua göğe çıkmaz derler. Benim okuduğum ismi azam bu 

image

image

(4,789 puan) tarafından
Sağol canım bende okuycm
(4,189 puan) tarafından
Ben her gün farklı niyet için dua eder okurum. Bu şekilde Rabbimin isimlerini de ezberledim.
(4,789 puan) tarafından
Her niyetin kabul oldu mu bi duam var ama olmuyo hayırlı mi değil anlamadım vazgeçmem mi gerekiyo acaba
(4,189 puan) tarafından
Çok şükür oldu. Bu arada bu sabah aklıma geldiniz size de duâ ettim sonra bu yorumunuzu gördüm. Vakti gelince kabul oluyor dualarımız bizler aceleciyiz kabul olmadı diye vazgeçilmez ki her gün ısrarla duâ etmek lazım ki Rabbim ne kadar çok istediğimizi görsün.
(4,789 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 505 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 450 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 757 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,315 puan) tarafından soruldu