0 oy
808 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aile apartmanında mutlu evlilik sürdürünebilir mi bu zamanda kızlar.Kayın ve  eltiyle alt üst oturmak buna dahil

31 Cevaplar

0 oy
(1,879 puan) tarafından
Valla oturacağın kişiye bağlı benim üat katımda eltim alt katımda kaynanamlar var 5 senedir bi kere kavga etmedik illaki kırıldığımız tavırlandığımız oldu ama daha ilerisi olmadı. Kocamda ailesini sever sayar düşkündür de ama herkes yerini bilir karışmazlar bizim hayatımıza 
-Reklam-
0 oy
(304 puan) tarafından
Biraz zor ama herşeyden önce es ile iyi olmak şart yakın arkadaşım aile binasında oturuyor kayın valide ve eltide var alt alta arada gittikleri yere soylenirler aldıkları eşyanın lafını yaparlar misafirlerine bile soylenirler ama arkadaşımın eşi karısını dinlediği için tartışıyorlar sonra geçiyor ama soylenmeleri bı sure azalsada tekrar tekrar oluyor zor bişey gercekten
0 oy
tarafından
Yok sürdürülemez ben sürdüremedim yani çünkü herşeye müdahale ediliyor ve eş tam bir aileciyse hiç olmuyor 
0 oy
(1,344 puan) tarafından
4 eltiyiz oluyor valla aile apartmanı değil yabancıda var ama . Arada bir anlaşmazlık oluyor hele ki bir hastalık ta sağlıkta ilk koşan eltilerim oluyor bende onlara öyleyim tabi
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sürdürülmez ne kadar uzak o kadar iyi 
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Baska sini bilmem ama ben esimin ailesini tanidogim icin asla bi apartmanda yapamam herseye bi sorun cikarirlar
0 oy
tarafından
Surduremem ztn yeni kurtuldum onlardan birde aynı binaya bile girmem 
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Allah mecbur bırakmasın. 

Kişiden kişiye değişir gerçi de yine de zor illa ki karışan oluyor. 
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Bence sürdürülemez her b.ka karisiyolar
0 oy
tarafından
Kaynım ve eltımle alt üstüm..... Asla asla tavsıyr etmıyorm eltım sıkıntısı yoktu ama kaynım mutluluğumuza dayanamıyor adam zaten nefret şeytan  :) bu sene de bagı kopardım konuşmuyorum gitmiyorum kafa rahat bıt mahalle bıle uzak olsun ohhh keyıf olsun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 349 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 638 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,803 soru

24,064,072 cevap

330,278 kullanıcı

...