0 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından

image

doğumdan sonra ağrılarım olduğu için bana nöroloji uzmanı bir krem yazdı onu sürdüm kızlar bacağım bu hale geldi ve aşırı şekilde kaşınma var zaten biraz yakabilir demişti bana yanması da var ama daha çok kaşınıyor ve cildim kabardı bu alerjim oluyor Ne oluyor Doktora gitmem gerekiyor mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hemen kullanamıyi bırak bence
(2,204 puan) tarafından
İlk defa sürdüm ve bu hale geldi kabarıyor iyice dr a gitmeli miyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sıcak bişey koyduysam üstüne yada havasicak üstünde bişey durdutsa ondan olabilir o değilse allerji canım 
(2,204 puan) tarafından
Dr görünce oha bu ne böyle çok ömrü dedi durumun son halini siz düşünün
tarafından
İğneler çok iyi gelir uyku yapmasıda normal canım alerji ilaçları hep uyku yapar. Vücudunda bişey kreme alerjisi yapmış eşimde ezcane yüzünden böyle oldu. Gitmiş eşime vitamin vermiş eşimin meğerse içindeki bir maddeye alerjisi varmış alerji çok kötü Allah korusun ya
tarafından
Ay çok geçmiş olsun canım tüh
(2,204 puan) tarafından
Sağol canım acile bir giriş yaptım tam tamına 6 kişi ilaç alerjisi yüzünden serum ve hava alıyordu solunum sıkıntısı çekenler vardı o an dedim Allah'tan verdiği hapları içmedim sadece krem sürdüm doktorlara olan inancım ve güvenim biraz sarsıldı ki sonsuz güvenirdim ama şimdi 2 kere düşünücem
tarafından
Yok canım o şekilde düşünme kremden bişey dokunmus belliki her ilaçtan zarar gelmez doktora guvenmicez kime guvencez doktor neye allerjin olcak bilmez ki
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Doktora Git canım yan etki yapmış belliki hatta kremide al göster bunu kullanınca oldu diye mutlaka git göster 
(2,204 puan) tarafından
Canım gidiyorum şimdi kollarıma parmaklarıma kadar attı ve gitgide de atmaya devam ediyor zaten hep bacaklarım şişti sürekli batıyor şişen yerler vücuduma Bir de 5 aylık bebeğim var direkt olarak onunla temastayım ona da ulaşmasını istemiyorum kremi de aldım yanıma şimdi
(7,369 puan) tarafından
Git git canım baksınlar Allah yardımcın olsun bebekle zor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,498,555 soru

24,478,585 cevap

356,164 kullanıcı

...