0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Çarşıya gitmiştim dönüşte otobüs bekliyordum 

Çocugun arkası dönük benim arkam dönük yola doğruyuz Bi adam geldi böyle esmer yeşil gözlü elinde telefon çantası kulaklığı birde browni vardı 

Arkamızdan dokundu bize çocuguma bişeyler demeye başladı işte 

Sen ne kadar tatlısın çocugum benim keki verebilirmiyim keki falan dedi 

Ama hiç sevecen değildi bakışları ürkütücüydü sever gibi bakmıyorrdu yani inceliyor gibiydi ellerinde titriyordu korktum çocugu daha sıkı tutmaya başladı

Neyse ben sıkıntı olmasın tekin birine benzemiyor diye verebilirsin dedim yedirmicektim zaten kapalı paket verdi neyse  giderken

Bu çocuga çok dikkat edin olurmu dedi ben konuşmaya korkuyorum ama çok ürktüm adamdan zorla sesimde çıkmadı tamam dedim sonra Bişey oldu olduğunu bilmiyorum ama kafamı öne eğdim niye eğdim bende inanın bilmiyorum ama saniyelik Bişey kafamı kaldırdığımda adam yok oldu nereye gitti bilmiyorum baktım etrafıma ama bulamadım

Ama aklıma takıldı niye öyle Bişey dedi ki 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizede diyenler oluyor dikkat et kızım elini tut aman bırakma aman gözünden ayırma iyi niyetle demiştir
(1,018 puan) tarafından
Ya belki niyeti iyidir ama bakışları çocuga dokunuşu hiç iyi niyetli gibi değildi çok tatlısın çocugum derken bile böyle yicek gibi bakıyordu korktum baya normal biri değildi yani ya Bişey kullanıyor gibiydi
tarafından
Bilemedim canim takma kafana zaten en iyi anneler bakar cocuklarina
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Niye dokundurdun iben olsam dokundurmazdım
(1,018 puan) tarafından
Herşey saniyelik gelişti ben ne olduğunu anlamaya çalıştım o kadar değişik bir insandı ki
Ne bilim anlatması zor ya hastaydı ya Bişey kullanıyor dedim ama davranışları ne bilim birden kaybolması falan ışınlanmış gibi yada dedim Bi uyarı falan çünki içim Bi hoş oldu o adamla konuşurken sanki gözlerim kör oldu gibi etrafta hiçbir insanı yeri görmüyorum gibi sadece adamı görüyorum gibi yada korktuğumdan öyle oldu Bişey yapar diye çok odaklanmış da olabilirim ama bilmiyorum çok değişik bir iki dakika yaşadım hemen çocugum hiç kucağımda indirmeden eve gittim
(7,448 puan) tarafından
Allah Allah tuhaf
(14,734 puan) tarafından
etraf kalabalıktır canım anlattıklarından bende urktum valla oyle durum olsa hiç çekinmem basarım çiğliği
(1,018 puan) tarafından
Kalabalık değildi yaa ama belli dükkana. Fln girştir dicem de okadar. Saniyede dükkanların oraya kadar hep  girmesi zor
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Canım bikeresinde benimde eşim hastanede yoğun bakımda yatiyodu bende onu görmeye gittim dönüşte dolmuş beklerken bitane adam yasin satiyodu almiycam dedim Allah'ım sanw çocuğunu bağışlasın biri yanında biri karninda dedi şok geçirdim çünkü 1 aylık hamileydm daha o an bı sustum abla amin demiyosun dedi o an öylece kaldım nerden bildi diye 
(1,198 puan) tarafından
Sen biliyormuydun hamile olduğunu yoksa adamdan sonramı öğrendin
(2,624 puan) tarafından
Ayy oneya ben bile korktum
(1,284 puan) tarafından
İçini ferah tut canım aklina kötü şeyler getirme
(1,284 puan) tarafından
Biliyodum canım ama karnım falan yoktu yani 1 aylıktı nerden bildi diye korktum
(1,198 puan) tarafından
Him neydi acaba o adam öyle çok merak ederdim ben ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 633 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,211 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,032 göst.
+1 oy
3 cevap 180 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 733 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,143 soru

24,178,859 cevap

336,237 kullanıcı

...