0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
46 gün oldu sezeryan doğum yaptım göbeğim ve yanlarim o kadar kötü ki anlatamam 13 kilo aldım 7 kilo gitti 6 kilo bana yapıştı kaldı onuda veremiyorum emzirdigim için önerisi olan var mı ?Ne yapabilirim toparlanmak için 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız daha 46 gün olmuş bana 6 ay oldu gram veremedim yine az almışsın ben 30 kg aldim
(23 puan) tarafından
Cok almışsın evet ama bnm bünye kolay veremiyor o göbek bana takıntı oldu ins 6 ay olmadan veririm
-Reklam-
0 oy
(6,648 puan) tarafından
Oncelikle korse tak bastirsın faydası oluyor baya sonra yavas yavas gidiyor ama benim yeptigim hatayi yapma emzirme donemi cok yuklenince tekrar aliyorsun kilo
(23 puan) tarafından
Bende şuan i yüzden veremiyorum emzirme dönemi diye yiyorum korse hergun kaç saat takayım canım yoksa full gün mu
0 oy
(1,796 puan) tarafından
Ben dogum yapali 1 yil oldu 12 kilo takili kaldi hic zayiflamadim ustelik gun icinde cok aktiftim 3 aydan itibare  calismayada basladim ama yok ayni kilolar kaldi
(23 puan) tarafından
Banada bu göbeğin gideceğine zayiflicama inanmıyorum
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Kiz sen yine az almışsın ben 16 kilo aldım haftaya dogumum ınşaallah  bakalim ben verebilecekmiyim, doğumdan hemn sonra korse takmaya baslayacagim
0 oy
(486 puan) tarafından
Keske doğundan dobra doktor tavsiyeyi ile korse taksaydın. Ama yine de kalıyor stres yapma 6 ay olsun spor vs yaparsin
(23 puan) tarafından
Doktorum izin vermedi canım takma dedi ben yinede 20 gün sonra birkaç saat takayım dedim sıkınca ağrım oldu diye çıkardım daha da takmadim
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Öncelikle takıntı etmeyi bırakabilirsin   emzurdigin için bur gün verir bir gün alirsin, daha yaran bile tam iyilesmemustir, 6 aylik olsun sonra mekik çek çok işe yariyor
(23 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yaparım mutlaka mekik
0 oy
(95 puan) tarafından
Canim daha 40 yeni cikmis az sabir:)  gidicek. 

bak benim oglan 5 ay olucak  hala 6kilo fazlam var takma kafana bide emziriyomussun bak nekdr guzel daha cabuk gider kilolar ama sen simdi bunlari kafana takma bak stres yapipta sutunu azaltma nolur bebeginin o sutun bir damlasina bile ihtiyaci var:) saglicakla büyütün 
(23 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin sende sağlıcakla büyüt ins geçer canım ya göbeğim sarkık ve iri
0 oy
tarafından
Kilo olarak 15 kilo almıştım emzirince hemen verdim . Emzirmeyi bıraktı 7 kilo aldım . Göbek hiç gitmedi 2 yıl geçti 
0 oy
(501 puan) tarafından
11 kilo aldim hamilelikte 17 gun bebegi hastaneye goturdugumde butun kilolarim gitmisti hamilelik öncesi kiloya dondüm ama gobek duruyo bende sezeryanla dogum yaptim 27 gun oldu
(23 puan) tarafından
O göbek gitmiyor galiba valla o gobekle yaşamak da psikolojimi bozuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 709 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 225 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,971 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,882 soru

23,926,221 cevap

323,760 kullanıcı

...