0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (6,403 puan) tarafından
İki buçuk yaşında bir kızım var doğumdan sonra spiral taktırdım hep yorgunluk kol ozelkle bacak agirisu çok yaşıyorum ayaklarıma atyor kilo falan da almadım aksine baya verdim bu durumu yaşayan varmı geçen gün kan tahlili verdim doktor dedi aşırı derecede kanszlk Demir eksiği var ilaç yazdı üç ay yazdr kullan ancak kendine gelirsin ayreten eşim bı gıda takviyesi bir ilaç daha almış vede bugün balık yaği kullanyorim bacaklarım agrisnda yatamiyorim

3 Cevaplar

+1 oy
(54,188 puan) tarafından
hamileyken cok agriyodu butun kemiklerim 

kansızlık uyku yapiyo 
(6,403 puan) tarafından
Cnm hamileyken baya agryrodu iyileşti magnezyum içmiştim ama doğumdan snra spirali taktrdim artık maf oldum geçen gün doktor bna dedi demir eksikliği yüzünden agryor
-Reklam-
0 oy
(535 puan) tarafından
Sezeryan doğum da 1 sene ağrı olması normal benim vardı . 
(535 puan) tarafından
Bol bol yoğurt ye . Kalsiyum da azalmış olabilir .
(6,403 puan) tarafından
Normal doğum bnm
(6,403 puan) tarafından
Yoğurt iyi gelyormu kansızlık d vtmain eksiği çok fazla var sende dedi doktor önceden de aşırı agryordu bu dönem arttı baaya
(535 puan) tarafından
Benim magnezyum dan dolayı ağrıyordu . İlaç verdi hamileyken geçti . Yuruyemiyordum bı ara ağrıdan . Eşim geliyordu gidipkapiyi acamiyordum . İlaç verdi yoğurt peynir ye dedi . . Kansızlık için ilaç verdi bana alerji yaptı bırakmak zorunda kaldım . Pekmez yedim .
(6,403 puan) tarafından
Hamilelkte bnmde aşırı agryrodu sekliyordum resmen yuruywmiyordum magnesyum yazdı içtim baya iyi gelmişti ama kızım iki buçuk yaşında şuan doğumdan snra byle ağrılarım var bide spiral takılı
0 oy
(443 puan) tarafından
D vitamini demir ve magnezyum eksikliğinden herhangi biri olabilir benimde öyleydi vitaminlerle düzeldi çok şükür
(6,403 puan) tarafından
Doktor dedi demir eksiğin var ondan dir benim bu doğumdan sonra hep ağrı sızı var ama bu dönem daha da sidettli olldu hap içiyorum dokotr yazdı üç ay içinde sürekli yazdrcam sen ilaç falanmi kullandın da gecti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 297 göst.
1 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzum (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
30 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 161 göst.
22 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Budagecer (182 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,755 soru

24,173,778 cevap

336,006 kullanıcı

...