0 oy
657 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından
Kızlar asırı kıskancım normalde ınsanlar evlenınce azalır benım gıttıkce artıyor esım boyle bı carsıya cıkınca bı arkadasının dugunune gıdınce bıle ıcım ıcımı yıyor yenmek istiyorum bunu yenemıyorum eşim bensiz hic bi yere cıksım ıstemıyorum bazen yoruyor bu benı dısarda süreklı kızlar var dıye acık gıyınenler bılırsınız bızım bıle gozumuz kayıyor ıllakı benı kınamayın kızlar kotu demıyorum ama ınsanız bakıyoruz nasıl yenerım

22 Cevaplar

0 oy
(1,791 puan) tarafından
Yanlis anlamayin sadece fikrimi ve dusuncemi soyleyecegim. Paylasaminizin sonundan baslayacagim yorum yapmaya insanlar istedikleri gibi giyinirler biz bile bakiyoruz dediginiz icin kendi yaptiginiz seyi esinizde yapiyor gibi kafanizda kuruyorsunuz.belki de hic ilgisinu cekip bakmiyordur. Herkesin arkadaslari ailesi ile zaman gecirmeye hakki var ama siz kiskanclik yaparsaniz ve bu git gide artarsa hayati ikinizede zorlastirirsiniz diye dusunuyorum. Empati yapmanizi tavsiye ederim. Ornegin, ben arkadasimin dugunune gitmek istesem esimin  bana nasil davranmasini isterdim. Kiskanclik yapip sorun cikarmasini mi yoksa anlayisla karsilamasini mi. Ben kiskancligin her dozunun hastalik oldugunu dusunuyorum esiniz varsa cocuklariniz ve en onemlisi de kendi fiziksel ruh sagliginiz icin tedavi olmanizi oneririm  
-Reklam-
0 oy
tarafından
senin baktigina esin bakinca ne olacagini dusunuyorsun..  ayrica sana bir sey soyleyeyim boyle sikilan adamlar yapacaklarini her turlu yapiyorlar yanii ister kiskan ister yanindan ayrilma yapacaksa yapacak.. bence psikologa gidebilirsin
tarafından
cnm soyle bir durum var cok seviyorum ondandir belki demissin.. kiskanclik insani kisitliyorsa malesef sevgiden degil guvensizlikten gelir yanii sevgiyle ilgisi yok..
(186 puan) tarafından
Yok kısıtlamıyorum bıseyınıde yakalamadım ama hersey benle olsun benle yapsın ıstıyorum paylasamamazlık bu
tarafından
bu daha skintili .. cunku ayri bir bireysiniz sende onsuz mutlu olmalisin o da sensiz.. boyle dusunmekten vazgec ki sonra cok yipranmayasin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,985 soru

24,118,697 cevap

333,350 kullanıcı

...