Ben yaptırmak istiyorum bugün annemle konuştuk diyoki internette gördüm kadının biri ölmüş masada kalmış diyor korkuttu beni
Fatih bora diye bi dr var canım küçükken abimi ameliyat etmişti kulaktan yıllar sonra kuzenimin kızı burunu yaptırdı o kadar güzel ve doğal oldu ki bende bozmuştum niyeti bi ara yılların doktoru yani
Ben 2012 yilinda acibademde acibademde yaptirdim ter ozaman 4500 tl vermistim. Benim maasim 1100 tl idi. Hocam dogal guzel burun olsun size gbeniyorum dedim sere.fsiz sadece kemigi torpulemis. Ulan okadar para vermisim michel jacson gibi yapma da yinede bi kavis bi icu kalkkiklik yap kubarek torpulemis burakmis burnum hala kocaman . Hic beklentimi karsilamadi. Zamanla cokme oldu bir kanatta ucu dustu daha yukariydi suan dusuk. Evlendim. 1 cck dogum emzirmeydi sonra oandemiydi sonra simdi 2 cck dogurdum emzirmeydi falan ancak ocakda revizyon olcam duzeltme. Hakan avci dusunuyorum doktor. Busefer dicem hicam boyle biyle dogallikla hic isim yok afilli ünlü burnu olsun cadde kizi burnu olsun kavisli kalkik 45 bin tl demisti kisin. Ocaga kadar belki 50 55 bine cikar okadar para vercem bastan yaratmasi lazim burnumu
Ben oldum canım korkma olacaksan hemde devlet hastanesinde oldum 2015 de ooo hemde varya dr um delinin tekiydi kalp damar cerrahisinin ameliyathanesinde oldum sıfır acı az da olsa morarma ve şuan aşırı kavisli burnum var doğan kızımın burnu da ameliyatlı halim
1,486,315 soru
24,299,553 cevap
343,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın