0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Kizlar marul kafami tuvalete alistirmaya başliycam şuan oturduğum evde klozet yok cocuk çömelemiyor bende dedim ki fisher pricenin sesli klozeti var ondan alip ona aliştirsam hem sesli eğlenceli birsey daha cabuk ve doğru sekilde alisir belki. Zaten temmuz sonlarina dogru klozetli eve çikicaz o zamana kadar iyice ögrenir. 

Kullanip memnun kalan var mi gerekli birsey mi

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Arkadaş kızına almıştı sesli klozet Çocuk tuvalet konuşuyor diye korktuğu için ağlamış hiç oturmamış bile. Her çocuk farklıdır tabi bilemeyiz ne tepki verecegini 
(1,449 puan) tarafından
Tesekkurler canim
-Reklam-
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Bende bunu merak ediyorum. Burda bekliyim
(1,449 puan) tarafından
Bekle bakalim canim
0 oy
(369 puan) tarafından
Biz aldık canım kızım çok sevdi bizimki Pilsan ın köpek li olandan ilk başlarda müzikleri çalarak yapıyordu artık çok önemsemiyor ama hâlâ kullanıyoruz 4 yaşında kızım 
(1,449 puan) tarafından
Kotktumu seslerden isiklardan
(369 puan) tarafından
Yok hiç korkmadi seviyor çok
0 oy
(856 puan) tarafından
Bir hafta müziği kullandım sonra gerek duymadım canım ama başlarda alıştığı zmanalarda iyi olmuştu çünkü ne zaman yapcagini bilmiyodum. 
(1,449 puan) tarafından
Peki sonrasinda normal klozete alişmasi zor oldu mu yada diger tuvalete
(856 puan) tarafından
Yok canım şöyle ki ben arada normal klozet yaptırıyorum henüz basamak almadım alsam yapar ama şifon çekmeyi seviyor
0 oy
(2,673 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/CthXS1otw3j/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CsUO5dSN0rn/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bunlar tam sorularınıza cevap çok sevdiğim bi psikolog kendisi bi okuyun istersesiz sesli klozet hakkında da yazısı var 
(1,449 puan) tarafından
Tum sorularima tercuman oldu tesekkur ederim canim :) vazgectim bile
(2,673 puan) tarafından
Ne demek canım rica ederim ☺️
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bende tuvalet eğitimi zamanı bundan almayı nasip çok sevimli duruyor :)
(1,449 puan) tarafından
Evet ama ustte link atan arkadasin linklerini okumani tavsiye ederim benim fikrim degisti
0 oy
(5,452 puan) tarafından
ben aldım canım valla cocuk 2 gun ıcınde öğrendı 
0 oy
(54,187 puan) tarafından
benim kizim kendisi sesli hic susmuyo tuvalette ya arkadasim kullaniyo ondan memnun ikinci cocuguda onunla ogretecek

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 484 göst.
+1 oy
4 cevap 299 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kurgucubiri (9,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
19 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 469 göst.
30 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,722 soru

24,173,353 cevap

335,974 kullanıcı

...