Tesettürlüyüm ne giyicem bilmiyorum yaa. Pileli etek üzerine trenç giysem. Altına kısa giyiceğim için evde trenç giyilmez. Siyah Bi elbisem var. Hava güzel olursa ne o yasa gider gibi elbise alsam oooo çok para. Siz ne giyiceksinizzz
Bende siyah elbise giyeceğim
Bende siyah elbise giyeceğim bence daha zarif oluyor eşarp kolye ve ayakkabı ile renklendirmeyi düşünüyorum altın kolye takicam ilk kez daha önce hiç takmadım yeni gelin olmama rağmen çok sevmem çok zarif bitane var ince onu ve turuncu veya mavi bir kolye daha küçük bilmiyorum bakalım nasıl olur
Allah ne verdıyse
Pazartesi günü gidip bakicam
Siyah dar paça bi kumaş pantolonum var onun üzerine bluz alirim altına da bi tane babet tarzı bise alicam yarın,klasik giyinmedigim için spor ayakkabilarimdan başka çeşit ayakkabı yok o yüzden o kumaş pantolon için mecbur alicam bi tane babet
Valla geçen bayram elbise aldım zerre rahat edemedim bu bayram bu tunikten aldım altına siyah İspanyol paça bide vizon spor ayakkabı vizon eşarp yeter asla sevemiyorum ben ya karmaşık şeyleri renkli giyerim ama düz severim öyle işte :-D
1,496,966 soru
24,453,924 cevap
354,215 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın