0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (363 puan) tarafından
Arkadaşlar daha önce yazmıştım. Eşimle kavgalıyız vs. Şuan ailemin evindeyin. Eşimle konuştuk aile terapistinden destek alacağız vs. diye.. Eşimin arkadaşı var cinsel tercihleri kadınlara yönelik değilmiş eşim anlatmıştı.. neyse dün çocuğu parka götürdüm eşimle o da geldi. Sonra ben annemlere geçtim. Eşim bana mesaj atmış caner bu gece burda kalacak diye.. Sabaha kadar kendi kendimi yedim. Birazönce aradım. Yazdım.. Bana diyor eve gel evimin hanımıyım de kal diyor. Yoksan uygun gördüğüm güvendiğim arkadaşımı davet edebilirim diyor. Çıldıracam gerçekten. 

8 Cevaplar

0 oy
(3,343 puan) tarafından
Aile terapi destegi alacaksiniz neden gittin ki ailenin evine  tabi ev bos olunca adam sana inat gene getirir baska erkekleri ama dogru degil yaptihi
(363 puan) tarafından
Kavga ettiğimizde evden oğlumla ayrıldım. Sürekli aradı vs son şans vereyim dedim belki bir destek alarak düzeltiriz. Ama adamın yaptığına bak.
-Reklam-
0 oy
(692 puan) tarafından
Yani şimdi küs olabilirsiniz arkadaşları evinize gelebilir ama tabiiki elin pezenveginide getiremez yani herseyin adabi var insan utanır o şahısla gezmeye Allah yardımcınız olsun diyelim. Yani o kişiden haz etmediğinizide bilip eve dönmeniz için gıcıklık da yapabilir uzatılmasın küslük dıe ama boyle de olmaz her turlu sorun 
0 oy
(1,535 puan) tarafından

Eşinizin gay arkadaşı mı var ? Şaşırdım doğrusu :ermm:

0 oy
(4,950 puan) tarafından
Bu sekildemi yola getirmeye çalışıyor seni 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Hiç bisey anlamadim esin gay mi
tarafından
Arkadaşı gaymis ve o gece birlikte kalmışlar.
(2,387 puan) tarafından
Eee yaaaaniii?? Kocası onunla mı olmuş sorun ne
tarafından
Yaniiii gay biriyle bir evde başbaşa sabaha kadar kızın aklına kötü segler gelmis
(2,387 puan) tarafından
Çok saçma esin escinsel bir arkadasiyla kalsa bu şekilde dusunmezsin düşünmen için eşinden daha öncesinde suphelenmen lazim
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Gay arkadaş oalbilir herkesin gunahi sevabı kendine her gun gordugunuz insanlarin icindeki cinsel yonelimi biliyo musunuz tabiki hayir. İgrenc olan seni bununla tehdit edebilecek beyinsizlikte olmasi ıyyyy itici
(363 puan) tarafından
Yok canım ben yanlış ifade ettim sanırım. Normal arkadaşı tercihi farklı.. Benim kabullenemediğim bana sormadan arkadaşını misafir etmesi. Bana bu süreçte psikolojim çok bozuldu uzun süredir kimseyle dertleşemiyorum. Seni böyle rahatsız edeceğini bilsem kal demezdim diyor. Boşanacam vs dedim yalvarıyor.ben sen ne dersen ne istersen onu yapacam seni çok seviyorum diyor. Birazda kaybetme duygusunu yaşasın istiyorum
(4,874 puan) tarafından
Yasasin tabi oh evlendim eve attim tamam omur boyu durur beni ceker diye bi dunya yok bunu anlamiyosa zorla anlatacaksin iyi yapmışsın
0 oy
(163,453 puan) tarafından
gay adamimi uygun gorup guvenmis kendi bilir gay sonucta kocana yururse gorur guvenmeyi
0 oy
(70 puan) tarafından
Ben bişey anlamadım uygun gördüğümü arkadaşını cagiracakmis ya gay arkadaşı için mi anlamadim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 848 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 662 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 380 göst.
0 oy
9 cevap 834 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,112 cevap

334,348 kullanıcı

...