0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba hanımlar sorum şu ben küçük bir ilçedeyim ve hamileligimi sadece aileme söyledim eşimin aileside buna dahil ama evliligimizin ilk gününden beri çevremizde bizi cekemeyen haset eden çok kıskanç muhatap olmadigim  surekli dedikodumuzu yapan bizi izliyen komsular ve çevre var doktorlara giderken izlemisler hep beni gozleriyle ve onlara soylemedigim halde nerden  duydularsa hamile oldugumu duymuslar eşimin aileside o komşularla muhatap degil biliyorum ama surekli izlenmek özel hayatimin arastirilmasi hosuma gitmiyor ve fesat olduklarını da biliyorum bu durumda ne yapmalıyım?
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(1,247 puan) tarafından
Dışarı çıkarken Ayetel Kürsi oku kimsenin gözü kiri pisi sana bulaşmaz 
-Reklam-
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Yapacak bi şey yok siz muhattap olmuyorsunuz ama onlar bi şekilde uzaktan da olsa bi şeyler öğreniyor. Sizi rahatsız edecek yakınlıkta değillerse ne bileyim işte sözlü fiziksel herhangi bir saldırı durumu yoksa şikayet de edemezsin uzaklaştırma falan verilir belki
(20 puan) tarafından
Yok birilerinden duyuyorum sole dedi diye yada  konuştukları zaman geliyor ama yüzüme diyenyok
0 oy
(8,280 puan) tarafından
Buna yapacak hiç bir şey yok maalesef. 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Başlığı değiştirip değiştirip basiyoooonnnn kabul olduuu kız o aynı sorudan zaten var dediği senin sorun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 473 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,466,795 soru