0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya benm eltim tam melek yüzlü şeytan ikiyüzlü önde gideni benim yanımda iyi bi dost ama kalabalık bi ortama girdiysek sırtını dönüyor bana görende sanki ne yapmışım millet yanlış anlar gibi hiç pas vermez banaa çok soğuk kanlı oluyor niye böyle yapıyor anlamış değilim madem böyle ise bnm yanımda farklı rol oynamasın değil mi

3 Cevaplar

0 oy
(23,418 puan) tarafından
Baş başa ikende sen öyle ol canım
tarafından
Bnde ***** gibi bülbül gibi şakıyom ona ama karı bni takmıo oturduğu yerden kazanıyor eşi kadrolu kendisi komisyon satışı yapıyor çoçukları uslu akıllı maşşalh niye taksın ki bni
-Reklam-
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Madem öyle sende ona öyle davran 
tarafından
İşte bn öyle olamıyorum çabalıyorum yok sürekli sohbet etmek istiyorum hiç bu zamana kadar bi insanın hatasını bilsemde sırf o insan üzülmesin diye kalbi kırılmasın diye sesimi çıkarmıyorum huyum kurusun
(6,695 puan) tarafından
Huyun ne kurumasın canım valla senin yaptığın iyi aslinda ama böyle iki yüzlülere öyle davranmak yakışır
tarafından
Bn çok üzülüyorum eşimin amcası ailesi bni sevmiyor onlarda soğuklar bana karşı eltimde kaynımda kimse beni sevmiyor görümcelerim seviyor sevmiyor mu onuda bilmiyorum onlarda soğuk davranıyor bana sadece kaynanamla aram biraz iyi çok şükür kayınpederimle bide eşimle
(6,695 puan) tarafından
Boşver balım kendini sevdirmek için çabalama kimseye yaranmaya çalışma neysen o ol sen kendinj sev başkasından bekleme
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Seni kotuleyip kotuleyip ondan mi insan icinde oyle davraniyor ben olsam oyle dusunurum.
tarafından
Beni çekemiyor sevmiyoda bnce o yüzden ilgisizliği ama insan bari insan içinde öyle etmemeli
(2,385 puan) tarafından
Yani insanlar bir değişik

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,302 cevap

330,738 kullanıcı

...