0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Geçen sene Teknosa dan tablet aldım kıza.bizimle bir bayan ilgilendi.ben bayana dedim ki o marka bu marka değil bana.saglam bir tablet lazım.huawei bir tablet baktım o zaman ,bana 500 TL daha yukarı olan Samsung markayı gösterdi kadın.bunun servisi daha iyi sağlam vs dedi.tamam dedim.kasaya gittim bir de yok çocuk kullanacak vs diye bir senelik kasko kakaladilar.bana dediler ki 1 defaya mahsus ekran değişimi var ücretsiz.calinirsa yenisi vs gelecek onları söylediler.gecen hafta tableti gönderdim ekran kirigindan.ekranin bir köşesi kirikti azcik.tablet işliyor.calisiyor.dun beni aradılar dalga geçer gibi tableti yapamiyor servis tableti alıyoruz sizde 1000 TL hediye çeki tanımlıyoruz diyorlar.2500 Luk tableti alıp 1000 TL para veriyorlar ki tablet çalışıyor.ben bizim oradaki bir.tamirciye gösterdim abla 500 TL masrafı var üst cam kirilmis dedi.simdi ben bunları nereye şikayet edeyim dünden beri ugrasiyorum

3 Cevaplar

+2 oy
(1,154 puan) tarafından
Tüketici hakem heyetine zaman kaybetmeden başvur.
(12,026 puan) tarafından
Bu gün de bir dönüş yapmasınlar pazartesi tüketici hakem heyetindeyim
(1,154 puan) tarafından
Gitmene gerek yok ki sistemden herşeyi yapiyorsun
(12,026 puan) tarafından
Oradan yazarım o zaman resmen dolandırmak dediklerinin arkasında durmuyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bencede tüketici hakem heyetine e devletten yaz canım bizimde Tv  vardı Vestel neyse arıza çıkardı ama fabrikasyon arızası yapamıyoruz size yeni TV getirecegiz dediler yeni gelen TV de ölü pixeller vardı bırakıp gittiler başka bir arizlli TV yi kısacası bize bırakıp gittiler neymiş arızadan sayilmiyormus ölü pixel Tv'de kocaman siyah noktalar vardı kusurlu ürünü bize almaya zorluyorlar diye tuketici hakem heyetine e devletten eşim yazdı ve birde şikayetim var .com a yazdı, tüketici hakem heyetinde mühendis gelip baktı degisim kararı çıktı ve Vestel yeni TV getirdi birde şikayetimiz var .com dan yorumumuzu çekmemiz içinde blender seti hediye getirmişler kısacası e devletten tüketici hakem heyetine başvur ordan mühendisler karar verip değişim yaptırıyorlar yerine size tablet vermek zorundalar para değil 
(12,026 puan) tarafından
Şikayet vara yazdım daha dönüş yapmadılar.eger yapmasınlar pazartesi tüketici hakem heyetindeyim
tarafından
Canım pazartesi gitmene gerek yok ki aç internetten e devletini hakem heyetine gitmene gerek yok internetten e devletten başvuruyor hemen başvur iki dakikada , şikayet var .com'u çok sallamiyorlar esas hakem heyetine basvurmalisin e devlet üzerinden
(12,026 puan) tarafından
Yapayım canım resmen dolandırmak bu
0 oy
(15,151 puan) tarafından
Böyle durumlarda tablet gönderilir ücret de verilir direkt önce teknosaya gidip cıngar çıkar faturan ile
(12,026 puan) tarafından
Rezillik ya tabletin üstüne yatiyorlar ve ben gösterdim göndermeden tamirciye adam bakıp fiyat verdi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,716 soru

24,143,756 cevap

334,587 kullanıcı

...